Skals vandt sikkert i Aars

15. maj 2022 kl. 21:09
Selvom pointhøsten tidligere har haltet på Sondrup Park, så fik Skals fuld valuta torsdag aften

Skals kom, så og sejrede torsdag aften i Aars, da holdet fortjent tog alle 3 point med hjem i bagagen, og og kunne holde forlænget weekend med pres på de andre hold i puljen, der også kæmper med om oprykningspladserne, hvor Ulbjerg slog Klejtrup og Møldrup slog Haverslev 2-0.

Det var en pæn græsplæne der skulle danne underlag for udfoldelserne på Sondrup Park, hvor Aars skulle forsøge at hviske tavlen ren efter sidste opgør, hvor de tabte 7-2 på Skals stadion. Aars stod også længere på banen, selvom de havde vinden i ryggen, hvilket gjorde det svært for Skals spillerne at komme igennem til de helt store chancer, hvor der reelt set ikke skete ret meget i den første halve time, hvor Skals forsøgte at kombinere og spille gennem en god Aars defensiv der stod godt imod.

Halvlegens største chancer tilfaldt Martin Nonbo der sendte et langskud afsted, som Aars målmanden måtte op i hjørnet og skubbe til hjørne, og Kim Sommer havde også et fint forsøg, som Aars målmanden også holdte ude af nettet efter hjørnespark fra William Slavensky. Mikkel King var også tæt på at nå frem til et indlæg, men var lige præcis et par centimeter for kort.

I pausen skiftede Thomas Christophersen Lasse Broberg og Nicklas Kaas ind, og det viste sig at være en god ide. Kort efter indhoppede kunne Lasse Broberg heade William Slavenskys indlæg i nettet til 1-0 - denne gang var det i omvendte roller, hvor William Slavensky headede Lasse Brobergs indlæg i mål mod Kvik/Aalestrup, det henleder tankerne hen i mod Yorke og Cole fra Uniteds hold fra årtusindskiftet.

Kort efter 1-0 scoringen var Skals igen på færde. En lang bold fra Kim Sommer der udnyttede vinden til at sende Frederik Vejlby afsted på højrekanten, der med et par vævre træk, fandt Marcus Bruun, der flot sparkede bolden i mål. 2-0 og Aars virkede ikke til at have et modsvar. For allerede et par minutter senere, kunne Nicklas Kaas score sit første mål for 1-0 holdet, efter han blev spillet fri af Lasse Broberg og fra sin position på venstre kanten kunne trække over til sit højreben og flot sparke bolden i mål.

Men Nicklas Kaas fra ikke færdig. Allerede 5 minutter senere kunne han igen juble, da han igen bliver fundet af Lasse Broberg der modtager bolden efter et godt Skals presspil og finder en fremadstormende Kaas der i bedste Thomas Rasmussen stil fra Brøndby tiden first timer sit skud og sparker i det lange hjørne.

Efter 4-0 scoringen holdte Skals en mindre scoringspause. 10 minutter før tid blev det sidste søm slået i kisten, da Lasse Broberg kommer højest på Frederik Vejlbys hjørnespark og header bolden i mål. William Slavensky havde også et par muligheder for at score, men det blev ved 5-0 og Skals er nu klar til næste kamp mod Vindblæs, hvor en sejr kan sende Skals tæt på oprykning.