Skals vandt på Rughavevej

15. august 2022 kl. 10:39
Skals indkasserede 3 vigtige point i fredagens opgør mod Viborg

Fredag aften var Skals taget ind til Rughavevej - ikke for at tage i Vestbadet, selvom vejret var til det, men for at spille om 3 vigtige point i serie 3 mod Viborg FF der i deres første kamp havde tabt til Ørslevkloster. Selvom det var varmt, og kampen blev spillet på en halvhård bane så leverede - de i dagens anledning, hvide en fornem præstation. Særligt i første halvleg, hvor Viborg FF ikke havde meget at skyde med. I 2. halvleg blev det en noget mere lige slagudveskling da Skals stod med en lav sol parkeret lige smasken.

Skals indledte opgøret bedst. og var klart mest i boldbesiddelse, og til trods for varmen, så var der fin bevægelse på Skals holdet, der kom frem til fine muligheder, blandt andet ved Lasse Broberg, der fik sit skud blokeret i allersidste øjeblik efter et flot opspil helt nede fra eget hjørneflag.

Viborg ville gerne afsted i omstillinger, og finde deres hurtige folk oppe foran, men Emil Berg og Baheerathan sad godt på deres kanter så de aldrig for alvor blev rigtig farlige. Marcus Bruun, Anders Slavensky og Martin Nonbo havde godt fast i midtbanen, hvor der blev arbejdet stenhårdt begge veje. På højrekant, var Oliver Kvist gået i startopstillingen, efter flere gode indhop og fredag aften blev det ikke til et godt indhop men derimod en bundsolid præstation på kanten - Det bedste er formentlig ikke set i endnu og med den udvikling der er sket over det seneste år så bliver det spædende at se, hvor kurven ender for Oliver der ligner Haaland men sender bolden indover som Beckham. På modsatte side huserede Frederik Vejlby, der til trods for en anelse træthed, arbejdede godt igennem og med blandt andet en assist fik sat sit aftryk på kampen. Foran var Lasse Broberg og William Slavensky i spillehumør og begge kom også på tavlen.

Efter 35 minutter sparker Lasse Broberg Skals i front efter et meget direkte angreb, med 3 afleveringer fra eget målfelt, sat igang af Kim Sommer og med en fornem lille teknisk finesse af Marcus Bruun Kristensen sender han Lasse afsted mod mål som frækt prikker den imellem benene på Viborg målmanden og via stolpen sparker Skals i front.

5 minutter sender, sender Frederik Vejlbyet hjørnespark indover og lige som i Fjends Cup dukker Kim Sommer op og eminent header bolden i mål. 2-0 en føring der ikke kunne pilles noget ved.

Efter pausen får Skals aftensolen lige i hovedet og de grøn/hvide trøjer gør det svært at se, hvem der er hvem i skæret fra solen, hvilket gør at Viborg kommer til nogle fine chancer, som Frederik Broberg i målet med fremragende reflekser og årvågenhed for afværget og stille og roligt fra pillet selvtilliden ud af Viborg angriberne. En god sikker skanse der giver forsvaret ro.

Efter 65 minutters spil kommer Skals for 3-0 efter et angreb for Viborg ikke for clearet, hvor Martin Nonbo samler en løs bold op, og finder William Slavensky der kommer til baglinjen og sender et indlæg ind der rammer Lasse Broberg i hovedet som sikkert header bolden i kassen.

Efter 3-0 målet kommer Skals i undertal i 10 minutter, og det får Viborg til at sende flere mand frem og kommer også til rigtig fine chancer, men igen står Frederik Broberg i målet til at afværge. Efter 85 minutter får Lasse Broberg tilkæmpet sig et straffespark han uselvisk videregiver til William Slavensky der stensikker eksekverer og dermed vinder Skals 4-0

Næste kamp er allerede på onsdag mod oprykningsfavoritterne fra Ørslevkloster, der søndag eftermiddag løb ind i et dumt nederlag til Borup, så de kommer med 300% for at revanchere nederlaget.