Skals vandt over Klejtrup

29. april 2022 kl. 09:35
Det holdte hårdt men i sidste ende tog Skals alle 3 point.

Torsdag aften tog Skals i mod Klejtrup i kampen om puljens 1. plads, hvor 1 point skilte begge hold inden dagens opgør i Skals' favør. Banen var nyklippet og stod enormt skarpt i aftensolen, det eneste der manglede var en lille mængde vandt til at blødggøre den hårde bane. Men det er efterhånden også svært at be om mere.

Skals startede kampen mest på bolden, hvor Klejtrup forsøge at komme med fysik og power i mod det unge Skals mandskab der i første halvleg havde sol og vinden i mod sig. Hvilket gjorde at Klejtrup ventede mest på omstillinger og dødbolde. Frederik Broberg i målet havde ikke meget at se til denne aften. Dette hjalp dommeren dog med efter 11 minutter, da to Klejtrup spillere blev sendt afsted mod ham 4-5 meters offside, men til hjemmeholdets store undren forblev dommerens fløjte tavs og Klejtrup kunne bringe sig i front 1-0

1. Halvleg bød ikke på de helt store chancer og de skud der kom var der ikke de store muligheder for at blive omsat til mål selvom Skals kom frem til et par dødbolde der blev afvist fint at Klejtrup.

Dermed kunne Skals gå til pause bagud 1-0 og dermed skulle der ud og lægges tryk på Klejtrup, der uden tvivl havde brugt mange kræfter i første halvleg og nu med modvind og solen i hovedet de næste 20 minutter så skulle de trykkes.

Skals kommer også dominerende ud til 2. halvleg, hvor meget af spillet foregår på Klejtrups banehalvdel. Skals er tæt på af flere omgange, hvor Frederik Vejlby har et godt forsøg, og Marcus Bruun Kristensen også har et behjertet skud. Efter 56 minutters spille efter en dødbold der ender tilbage i forsvarskæden efter en clearing - Bliver Kim Sommer fremme og invitere til et dybdeløb(!) som Frederik Vejlby slår efter ham og med en lækker detalje får han med låret sendt Lasse Broberg alene mod mål - desværre kommer målet ikke denne gang, da målmanden hiver en klasseredning op og får vippet bolden til hjørne. William Slavensky tager sig af hjørnet og med et flot indadskruet indlæg sejler bolden i mål og der er udlignet.

Skals fortsætter med at presse på - det giver også gode muligheder til Anders Slavensky og Kim Sommer der må se deres hovedstødsforsøg gå forbi. Men med 9 minutter igen, bliver William Slavensky sendt dybt og han sparker flot sin anden scoring i kampen ind, ved at sparke den uden om Klejtrup målmanden og Skals foran 2-1

Klejtrup satser til sidste og smider flere mænd frem, men med en god defensiv for særligt Emil Berg kom i vejen og med Martin Nonbo og Anders Slavensky der atter leverede en arbejdsindsats på midten til UG stod Skals godt på banen. Klejtrup havde en chance til sidste efter en dødbold der dumper ned, men chancne går i sidenettet, og næsten uden chance for at gå ind, sådan som forsvaret står placeret.

Skals vinder fortjent 2-1 og er nu 4 point foran Klejtrup og 5 point foran Ulbjerg der dog har en kamp mindre.