Skals vandt i Møldrup skærtorsdag

14. april 2022 kl. 22:42
Skals holder snor i Ulbjerg følger trop efter sejr over Møldrup

Skærtorsdag var Skals draget østpå, hvor Møldrup havde indbudt til dans. Efter et par kampe med knoldede baner, stærke vindstød, efterfulgt af et par dage med sol, varme og temperaturer, hvor påskeliljerne og erantissernebegynder at blomstre, så begyndte Skærtorsdag noget gråligt og med nedbør, hvor man nåede at tænke, ja selvfølgelig.. Heldigvis begyndte det at stilne af op mod mødetid og ved første øjekast ud over banen efter ankomsten til Møldrup stadion begyndte mundvigen at bevæge sig op ad. Det er i hvert fald noget de kan ude i Møldrup, levere en plæne, hvor bolden kan trille og med en passende mængde vand - så begyndte fodboldglæden at blomstre.

da dommeren fløjtede kampen i gang, var det tydeligt, hvad begge hold gerne ville - Skals på bolden som gerne vil dominere, og Møldrup der ventede på omstillinger og dødbolden, hvor de skulle gøre ondt på Skals´unge mandskab. Derfor var det også et Skals hold med en god solid boldbesiddelse i 1. halvleg, hvor Skals var deres egne værste fjende med boldtab som heldigvis var relativ minimalt. På midten var Anders Slavensky og Martin Nonbo gode til at binde spillet sammen og var meget på bolden i de første 45 minutter.

Skals var meget nogengange lidt for overilet i forsøget på at komme frem og score og smed nogle nemme bolde igen, men et bund solidt arbejdsraseri fra Marcus Bruun Kristensen og William Slavensky som oftest havde udgangspunkt længst fremme fik lagt et godt presspil godt suppleret af dagens kaptajn - Frederik Vejlby, der også er garant for at arbejde 100%

Vi skulle dog hen til den halve time, hvor Møldrup er i angreb, en god clearing fra Kim Sommer, der dannede bagkæde med Emil Berg og Baheerathan Arumugasamy, hvis fornemmeste opgave var at holde koncentrationen og kynismen bagi. Fandt William Slavensky som via Anders Kuhr kom frem over stepperne, særligt sidstnævnte, der med sin ikoniske løbestil, fik sat fart over feltet inden han afleverede bolden videre til William Slavensky, der efter et par fine  træk får udfordret Møldrup defensiven, inden han servere bolden for Frederik Vejlby, der trykker af fra 25 meter, og sammen med sine holdkammerater, kan se sit projektil have retning mod det lange hjørne og via overliggeren sender Skals foran på 1-0 - Frederik der efter 4 kampe, har gang i en god sæson med 3 mål i 4 kampe, noget uvant for den unge kriger.

Der var ikke meget aktion før dagens dommer Jens Peter Stærk fløjtede til pause, godt nok i en farlig omstilling til Skals men der var ikke meget at diskutere. Thomas Christophersen gjorde en dyd ud af at appellere sine spillere i at fortsætte, holde koncentrationen og skrue lidt op for tempoet i spillet. Samtidig holde presset intakt så ville der komme muligheder.

2. Halvlegs billede var meget lig 1. halvleg, men foran med en så var Møldrup stadig med i kampen, hvilket de hårdkæmpende Møldrupspillere også arbejdede hårdt for at forblive. Skals havde nogle gode forsøg, ved Marcus Bruun Kristensen men ellers foregik spillet meget omkring midten, hvor Anders Slavensky og Martin Nonbo stadig var meget spilstyrende.

Frederik Broberg nede i målet havde ikke meget at se til, de gange Møldrup forsøgte sig, viste han klassen og havde ganske fine indgreb.

Lukas Bak på højrekanten kom mere i scene i 2. halvleg, hvor meget at spillet foregik i Skals´ højre siden og med flere gode kombinationer sørgede for at at der var en god dynamik i højreside, godt hjulpet på vej bagfra af Emil Berg.

Efter 75 minutter, satte Baheerathan Arumugasamy fart og med nogle fine driblinger og flotte bevægelser, noget der mindede om en ung Baghi for 8-10 år siden, der satte flere Møldrup spillere af, inden han blev væltet på kanten af feltet. Ved bolden tog Marcus Bruun Kristensen og William Slavensky opstilling, førstnævnte gik til bolden og med en perfekt bue over muren, blev frisparket omsat til mål, og dermed stemplede Marcus også ind på topscorerlisten.

Møldrup var tæt på at svar igen efter et hjørnespark, hvor Frederik Broberg i målet tabte et hjørnespark tæt under mål, men fik selv reddet kastanjerne ud af ilden. Kort før pausefløjt var Lasse Broberg også tæt på at flere omgange, først efter indlæg af William Slavensky og dernæst afsluttede han selv et angreb, der med en flot "Ronaldo (r9)" afslutning ramte stolpen og desværre gik i spil igen.

Kampen gav desuden også comeback til Kasper Madsen (Kappen) og debut til Kristian Vejlby der også fik et par minutter. Samtidig havde maskotten Bumle og Lisbeths snackkurv fundet vej til Møldrup skærtorsdag, hvilket selvfølgelig fik tingene til at gå op i en højere enhed.

Næste kamp er mod Haverslev på lørdag om en uge - Optagelser fra kampen findes 23:30 nederst på forsiden.