Skals tabte terræn i toppen

26. september 2022 kl. 08:55
Skals kunne med en sejr over Viborg distancere sig til bunden - men Skals ramte ikke dagen

Skals havde fredag aften besøg af Viborg FF om vigtige point i puljen, hvor Viborg efter en noget sløj start er begyndt at få gang i maskineriet - så man kunne snakke om en 6 points kamp, da Skals med en sejr kunne komme et stort skridt væk fra bundstriden. På den anden side stod et Viborg mandskab der kunne lugte blod ovenpå en nylig sejr over Ørslevkloster, hvor en sejr til Viborg ville give dem kontakt til midterfeltet i puljen.

Skals var uden kaptajn Berg så der var lavet lidt om et opstillingen, hvor Anders Slavensky var gået tilbage i bagkæden - ikke de store ændringer, selvom Anders' kvaliteter og rolighed var savnet på midten.

Skals kom bedst var start og var meget i boldbesiddelse, der var god bevægelse, men den sidste aflevering i boldomgangen svigtede et par gange, og det sendte Viborg afsted mod Skals målet 2 gange i første halvleg, der inddirekte havde indflydelse i Viborgs to mål, hvor andre faktorer også spillede herind, hvor Skals i det defensive aspekt snork sov.

Selvom Skals var bagud med 2, tog det ikke modet fra det unge mandskab, der fortsatte de positive takter med god bevægelse og med tiden blev boldomgangen også markant bedre. William Slavensky havde mulighed for at score efter han blev sendt dybt men hans afslutning gik snært forbi. Kim Sommer ramte overliggeren efter hjørnespark inden Marcus Bruun Kristensen afsluttede et mønsterangreb, hvor Skals startede i fra egen zone og kombinerede sig igennem Viborg mandskabet - et mål der kunne vises mange gange.

Skals fortsatte ufortrødent halvlegen ud - men der kom ikke flere mål, dog var det et Skals mandskab der stadig følte at sejren var inden for afstand og Thomas Christophersen opfordrede også til at fortsætte og havde målet som skabelon til, hvordan sejren kunne hentes.

Dog startede 2. halvleg ikke som man havde håbet, da Viborg kort efter scorede til 3-1, det ændrede dog ikke ved Skals holdets mentalitet om stadig at jagte sejren. Skals var meget på bolden og pågående, men Viborg kæmpede herodisk og kom i vejen for meget når Skals var tæt på. Lukas Bak Christensen var tæt på med et langskud, Oliver Kvist ramte stolpen så muligheden var der, men noget tydede på at det på dagen var stolpe ud i stedet for stolpe ind.

Slutfløjtet kom tættere på og Skals jagtede stadig mål men da dommerens fløjte lød for sidste gang fredag aften, var det Viborg der kunne juble, og Skals kunne ærgre sig.

Derfor er Skals med nederlaget involveret i bundstriden, hvor der lørdag eftermiddag venter endnu en spændende kamp, hvor Ørslevkloster venter, et hold der virkede stærkt, men er løbet ind i flere nederlag i den seneste tid og man må forvente at de kommer til Skals for at rejse sig lørdag.