Skals sikrede oprykningen mod Klejtrup - Sidste kamp i sæsonen mod Kvik/Aalestrup

16. juni 2022 kl. 10:07
Skals vandt 2-0 i Klejtrup - Slutter sæsonen mod Kvik/Aalestrup i aften på stadion

Tirsdag aften kunne Skals sikre sig oprykningen, det krævede en sejr ude over Klejtrup, som på trods af deres placering som nummer 4. i puljen har været et af de mandskaber der har efterladt det bedste indtryk efter indbyrdes kampe. Derfor vidste Skals godt det ikke blev en nem opgave, selvom Klejtrup ikke havde andet at spille for end at udskyde Skals oprykningsfest.

Det var tydeligt fra kampens start, at Klejtrup ikke have mange intentioner om at gå højt og presse Skals. Det mest offensive de gjorde, var at mandsopdække Kim Sommer, og ellers pumbe lange bolden frem når muligheden var der. Det gav plads til Baheerathan Arumugasamy og Emil Berg på backs til at føre spillet frem hvilket gjorde at Skals kunne veksle spillet meget fra side til side i de første 20 minutter, hvor Klejtrup løb meget.

Dog havde Klejtrup en fin mulighed efter 5 minutter, hvor en lang bold fandt en Klejtrup spiller, der stod i offside position, men dommer Jan Dahls fløjte forblev tavs - som den ofte gjorde når, der skulle dømmes Skals' vej. Men Frederik Broberg i målet havde heller ikke i sinde at lukke noget ind bag ved ham og tog flot broden af Klejtrupspillerens forsøg.

Skals var tæt på af flere omgange men helt farligt blev det ikke. Derfor kunne begge mandskaber også gå til pause med 0-0 i bund og grund et fair resultat.

Efter pausen var kampbilledet det samme, men efterhånden som kampen skred frem blev intensiten øget og presset for at score gjorde at Skalsspillerne forcerede meget og det gjorde, at det var svært at bygge noget op, der for alvor blev farligt.

Efter 75 minutters spil kom forløsningen, efter at Martin Nonbo samler en løs bold op på midten, forsøger at finde Marcus Bruun Kristensen i dybden der header tilbage til William Slavensky, der efter nogle fine træk, spiller bolden på tværs, til Nicklas Kaas, der flot og elegant sparker bolden over i det lange hjørne uden chance for Klejtrup målmanden og dermed sendte Skals på oprykningskurs. Det tvang Klejtrup lidt frem, og det gav mere plads til Skals spillerne frem i banen.

Klejtrup kom aldrig frem til noget der blev farligt. Men kort før tid, blev Lasse Broberg sendt i dybden af Martin Nonbo, og da en Klejtrup spiller hang over i venstre forsvarsside havde Lasse Broberg  al den tid i verden til at omsætte muligheden for mål og dermed springe forbi William Slavensky på topscorerlisten.

Kampen endte 2-0 og dermed kunne Skals fejre en fortjent oprykning og dermed kan kampen i aften mod Kvik/Aalestrup kan spilles uden nerver og dermed kan sæson sluttes af på en god måde foran hjemmepublikummet der trofast er mødt talstærkt op til stort set alle kampe i foråret.

Kampen bliver fløjtet op klokken 19:00