Skals sejrede i Højslev

29. august 2022 kl. 10:54
Der var lagt op til en spændende kamp, da Skals søndag drog til Højslev

Søndag eftermiddag var Skals taget til Højslev for at spille om 3 vigtige point - Højslev der selv var kommet godt fra start med 7 point i 4 kampe, kunne på papiret godt ligne en modstander, der ikke ville lægge sig flat ned. Samtidig havde samtlige spillere været til fyrfest, bryllup eller på tur så, hvordan kampen søndag skulle forløbe, var med bange anelser. Samtidig havde man gjort alt fra Skals for at få flyttet kampen, men det havde Højslev kategorisk afvist, hvilket om ikke andet gav Skals en ekstra motivation.

Kampen blev et kvarter før kampstart udsat 15 minutter fordi kampens dommer var kommet afsted uden strøm på sit ur, og måtte derfor bruge tid på at lade det op. Det gav Skals lidt tid til at spille gris og få vænnet sig til varmen.

Da kampens dommer havde fået ladt uret op og budt begge hold velkommen var Skals klar til kamp, og det kunne man også se efter de første 10 minutter, hvor Højslev ikke fik et ben til jorden, hvor Skals med hurtigt spil og flotte kombinationer kom nemt igennem og knap havde Skals fundet sig til rette på stadion før Skals førte 3-0.

Skals kom foran 1-0, da kampen kun var 1 minut gammel. da Marcus Bruun sparket et frispark, hvor Martin Nonbo er først på returen og får sendt Lasse Broberg i stillet tæt under mål, hvor han sjældent misser.

2-0 blev det 5 minutter senere, da Skals udnytter en omstilling, hvor William Slavensky og Lasse Broberg kombinerer sig igennem og med godt overblik sender William bolden videre til en fri Marcus Bruun Kristensen der heller ikke svigter og med en resolut afslutning oppe i det korte hjørne også får åbnet sin målscorings konto for dette efterår.

3-0 blev det stort set sekundet efter, da Højslev giver bolden op, og en lang bold bliver blokeret af Marcus Bruun Kristensen, der sender Lasse dybt og med en fin tværaflevering finder William Slavensky foran mål der med et par vævre træk sten sikker sparker bolden i kassen til 3-0

Så skulle man ellers tro at kampen var lukket, men heldigvis for Højslev havde kampens dommer taget en god portion barmhjertighed med og med en overset offside kendelse, så kunne Højslev reducere til 3-1 og senere på straffespark der vel i sagens natur er ok. Men så skulle Skals vist have haft en del i de foregående kampe.

Så skulle man ellers tro at kampen var kommet tilbage til at være jævnbyrdig, men allerede 5 minutter senere blev Lasse Broberg kørt ned bagfra i feltet og korrekt dømt straffe, som William Slavensky stille og roligt sender i kassen fra 11 meteren.

5-2 blev det også inden pausen, da Emil Berg samler en løs bold op ude foran feltet og med et par lækre detaljer sender Højslev midtbanemanden ud efter 2 franske og en cocio finder Anders Slavensky der med en fornem vending kommer fri fra sin direkte oppasser og banker sin første efterårsscoring i kassen.

I pausen snakker Skals om at få spillet til at køre hurtigt og få lukket kampen for alvor. Og det måtte man sige skete - 10 minutter efter pausen havde Skals bragt sig foran 7-2

Først ved William Slavensky der efter et fint opspil hvor Lucas Bak kommer til baglinjen og får sat sin oppaser med en fræk og veludført skudfinte finder William Slavensky i en cut-back, og derefter en klinisk afslutning sikrer sig sit hattrick.

4 minutter senere sparker William sin 4. scoring i kassen, da et godt opspil med spil på 3 manden splitter Højslev forsvaret ad og så ser de kun røgen fra William der var i målhumør i dag.

Så gik Skals i scoringspause indtil 15 minutter senere, hvor William blev spist lenvende bagfra, som korekt koster et direkte rødt og straffespark, som William selv eksekverer på lige så fornem vis som det foregående - situationen koster samtidig et gult kort til Højslev som så er i undertal de sidste 20 minutter og de næste 10 minutter kun har 9 mand på banen. Det overlader i sagens natur meget at spillet til Skals der også udnytter situtationen til at få Mikkel King på tavlen efter endnu et flot angreb.

Det kunne sagtens have blevet til flere mål, men den sidst skarphed manglede, samtidig kunne Højslev også havde scoret et mål eller to men fremragende målmandsspil af Frederik Broberg i målet tog selvtilliden ud af Højslev og var det ikke Frederik, så var det Emil Berg der efter fremragende forvarsspil forhindrede Højslev i at komme mere på måltavlen.

Skals vinder 9-2 ikke et mål for smalt og er dermed klar til næste weekends lokalderby mod Borup

Kampens spiller blev helt fortjent William Slavensky med 11 stemmer som skal hjem og slå hul på sparegrisen til næste uges byfest.