Skals godt fra land i premieren

28. marts 2022 kl. 13:27
Skals vandt årets første kamp sikkert over Aars IK

Søndag eftermiddag, var det blevet Skals FFs tur til at betræde grønsværen og igen spille om point. For første gang siden nedrykningen til serie 4. Dermed var det også et tændt Skals hold, der var klar til at vise publikum, at "fadæsen" med nedrykningen hurtigt skal glemmes - Samtidig med at give de fremmødte tilskuere noget at lune sig på efter forårsvinden var nordvendt og gav små vinterfornemmelser, ovenpå en god periode med forårsglimt.

Kampen skulle næsten ikke rigtig være kommet igang, før efter 4 minutter, hvor Aars lige pludselig kunne juble. Et frispark bliver sendt indover, og ved bagerstolte får en Aars spiller hovedet på, og derefter kan se bolden gå ind. I en noget  tvivlsom position ift. offisde. Men i serie 4 er der eller i VAR - scoringen blev anerkendt.

Skals satte sig tungt på spillet efterfølgende og der var flere lige ved og næsten chancer, som Aars fik afværget, også hvor Skals spillerne i situationer var lidt mere selviske og prøvede selv, i situationer, hvor medspillere var i gunstigere positioner. Lucas Bak og Nicklas Kaas havde de bedste forsøg.

Efter 17 minutters spil, hvor Skals spillet sig igennem på midten, hvor Frederik Vejlby modtager bolden og med en ingeniør aflevering, hvor der er taget højde for fart, vind og med-/modspillere finder han Lasse Broberg, der kommer lige imellem målmand og forsvar og sparker Skals på 1-1

10 minutter var William Slavensky på spil, der får en løs bolden i feltet, og runder en modspiller og en fremstormene målmanden og med snilde, får sendt bolden mod mål, hvor Lucas Bak elegant hopper over og lader William få målet.

Målet dukkede Aars en lille smule, og allerede 3 minutter efter kommer Lasse Broberg fri på en omstilling efter fint forarbejde af William Slavensky, og frækt snyder målmanden og skyder i modsatte side af, hvad målmanden havde regnet med.

3-1 var også pauseføringen. Skals skulle ud og fortsætte, spille simpelt, da banen ikke indbød til småbold samtidig med man skulle holde intensiteten oppe. Knap var Thomas' ord sivet ind, før Aars efter 2 minutter af 2. halvleg havde reduceret til 3-2 efter et hjørnespark.

resultatet fik lov at stå i 20 minutter, hvor Skals fik åbnet Aars defensiven. Hvor Marcus brug slippe alene igennem og 10 minutter efter fuldfører Lasse Broberg sit hattrick inden William Slavensky afslutter et hurtigt taget frispark der via Mikkel King, der med sin første boldberøring snitter bolden videre til William der får sendt kuglen i kassen.

Med 5 minutter igen scorer den hårdtarbejdende Lucas Bruun Kristensten, efter han er blevet sendt i dybden og flot runder målmanden og sparker bolden i kassen til 7-2. Skals havde mulighed for en scoring mere, men Kim Sommer valgte uselvisk efter en længere sprint, fra de bagerste rækker at spille Nicklas Kaas, der dog ikke var klar på afleveringen og sammen med en aflevering der manglede det sidste kvalitet løb muligheden ud i sandet.

7-2 blev kampens resultatet og Skals er nu klar til næste søndags opgør mod Vindblæs, der også vandt deres sæsonåbner med 7-0 over Kvik. Så de næste to kampe er vigtige, hvor Ulbjerg også venter, der ligeledes hev 3 point hjemme over Klejtrup