Uafgjort i 2. træningskamp.

06. marts 2020 kl. 14:08
Skals viste gode takter mod Højslev i kampen hvor Skals havde meget ære

Torsdag aften var Skals draget vestover, for at spille deres 2. træningskamp mod serie 2 mandskabet fra Højslev St. Der spillede med om oprykning til serie 1 i efteråret. Så man må sige at det var en kompetent og stærk modstander der ventede.

Skals udlagde stærkt og fik hurtigt kontrol over kampen. Højslev lurede på omstillinger og dybde løb, hvilket Skals lukkede fornuftigt ned for. Kampen var ikke ret gammel før Lasse Broberg kunne score til 1-0 i hans uofficielle comeback kamp. Efter endnu en (forhåbentlig) nyerhvervelse Emil Steffensens indlæg voldte Højslev målmanden problemer og måtte give en retur som Lasse var hurtig over.

Der var generelt godt gang i Skals spillet, der med hurtige kombinationer, kølighed i spillet og løbevillighed fik spillet sig ud af mange situationer og lagt et godt pres når man ikke havde bolden, hvilket også gjorde at det var begrænset, hvad Højslev kom frem til af chancer.

Dog var det Højslev der udlignede næste gang bolden var i kassen. En stikning i dybden til en Højslev spiller der dog lignede en lille offside, men flaget blev nede og Højslev spilleren fik ekspederet bolden forbi Nicklas Kristensen i målet.

Skals forsatte ufortrødent og indstillingen og gåpåmodet gav også Skals endnu et føringsmål, da Mikkel Boi blev sendt i dybden af Theis Rasmussen og kunne køligt omsætte muligheden til mål. Mikkel Boi kunne også have øget sin måltotal yderligere efter et indlæg endte i panden på en helt fri Mikkel i det lille felt der dog ikke fik ramt målet. Christian Holmgren måtte også se sit skud gå forbi og Lasse Broberg med et godt forsøg fra distancen.

Der stod Skals på meget i 1. halvleg og det var også helt fortjent Skals der var foran ved pausen.

Skals fortsatte takterne fra 1. halvleg efter pausen og kom også til et par gode muligheder og chancer lige ved og næsten. Efter 15 minutter af 2. halvleg kom der et indlæg fra Marcello Cilea kunne sende et milimeterpræcist indlæg ind til Kim Antonsen der kunne glide ind i bolden og gøre det 3-1. Målet kom efter en længere periode med bolden på Skalsfødder, med mange stationer og god tålmodighed i spillet.

Kampbilledet fortsatte halvlegen ud, hvor kræfterne begyndte at slippe lidt op og præcisionen i afleveringerne begyndte at knibe lidt ligesom med de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter.

Højslev fik reduceret til 2-3 i en situation der lignede at meget målet til 1-1 og kort før tid fik de udlignet til 3-3 efter et indlæg og en ripost.

Selvom det ikke blev til sejr, var det en særdeles god træningskamp med tempo og der blev arbejdet videre på konceptet. Lige som sidst var der to nye ansigter, Emil Steffensen og Rasmus Øvad der begge gjorde det fortrinligt.