Tyveri ved aftenstid

15. august 2018 kl. 08:19
Skals tog tirsdagen aften hul på turneringen hvor Ravnsbjerg/Løgstrup var modstanderen

Efter en lille sommerpause og Fjends cup, var det blevet tid til at begynde at spille kampe om virkelige og ikke mindst vigtige point, idet efterårsturneringen blev sparket i gang. Orla Krogh havde en god håndfuld spillere til rådighed pånær Kasper Bertelsen, Nicklas Kristen og Mikkel Boi - de to sidst nævnte var ude med skader.

Det var også et tændt og indstillingsparat mandskab Orla Krogh havde samlet, der kom bedst fra start i kampens indledende minutter, som noget nyt havde Skals FF tilføjet mere højde og drøjde på deres luftwaffe i form af Kim Sommer, Christian Holmgren, Mads Købke og Kim Antonsen - men det vender vi tilbage til.

Det var tydeligt at det  var to hold der kendte i hinanden indgående, da 1. halvleg blev taktisk præget. Skals ville gerne have nogle bestemte RL spillere til at føre bolden frem, hvilket bremsede og ødelagde RLs opspil da især en veloplagt Mads Købke på højre back sad rigtig tæt på sin direkte modstander som var RLs primære sigtemål i opspillet.

Skals fik overtaget på midten og med Bastian Terp og Simon Hermann til at takle, spille og fordele, men Christian Holmgren til at feje skidtet op der kom forbi var en medvirkene årsag til at Skals kom bedst ud af 1. halvleg, hvor der var chancer til mål hvor bl.a. Mads Købke havde et godt forsøg og der var optræk til flere gode muligheder som blev afværget tæt under mål.

Men Skals kom foran 1-0 efter et frispark begået mod Christian Holmgren som Simon Hermann sparkede indover mod 4-kløveren som nævn foroven, hvor RL mildest tal ikke havde en chance, frisparket blev headet ned for fødderne af Marcello der med en god indersiden kunne udplacere RLs målmand med en inderside som leder tankerne hen på Jon Dahl Tomassons velmachts dage.

Skals kunne også gå foran til pause med 1-0 og objektivt betragtet ganske fortjent. selvom RL havde haft et forsøg, som vel egentlig var et skidt sparket hjørnespark.

Skals kom rigtig fornuftigt ud til 2. halvleg, hvor der sagtens kunne have stået 3-0 efter 5 minutter, efter Kim Antonsen sled sig igennem til en halvfriløber efter at blive forsøgt bremset 2-3 gange men endte med at brænde - 2 minutter efter var det Marcello Cileas tur til at oversprinte RLs forsvar men måtte også se sin chacne misbrugt.

Derudover var der sporadiske chancer, efter et indlæg fra Søren Skjærris der lige manglede det sidste og Kim Antonsen der var tæt på at overliste RL målmanden fra en spids vinkel.

RL var mere offensivt indstillet i 2. halvleg, hvilket betød når Skals brød RLs opspil var der plads den anden vej. Skals kom i undertal midt i halvlegen, efter Bastian Terp blev præsenteret for et gult kort hvilket gjorde RL kom lidt længere frem og Kim Antonsen blev isoloret fremme, men gjorde en ganske god figur og var en evig kilde til uro.

RL havde også bolden i mål men ganske rigtigt dømt for offside, hvilket RL ikke kunne forstå - men fodboldloven er ganske godt skrevet og velkendt, men de unge spillere har vel ikke læst den.

Desværre for Skals kom bolden i mål denne gang blev det godkendt, efter et straffespark i overtiden, der var relativt tyndt dømt efter Christian Holmgren får headet bolden på sin hånd inden for 30 cm hvor samtidig hans hænder var inde for brystet. til stor ærgrelse for Skals FF'erne der havde kæmpet herodisk.

Men ikke desto mindre kunne Skals hverken gøre til eller fra, og præmiere kampen endte uafgjort.