Trods god 2. halvleg var det Hobro som fortjent kunne tage de 3 point

13. april 2017 kl. 00:58
Heller ikke 3. gang lykkedes det Skals at få en sejr, det begynder at se svært ud.

Onsdag aften var Skals draget til Hobro for at møde divisions reserverne fra Hobro. Det var et stærkt og godt spillende Hobro mandskab, som tog sig kærligt at gæsterne fra Skals, dog gav de ikke nogle gaver.

Op til kampen var der sket en ændring, Mikkel Beck var tilbage i truppen efter en skade og erstattede Rasmus Frank som ikke var blevet klar.

Fra kampens start var kampbilledet tydeligt, Hobro ville dominere og med hurtige kombinationer og god variation i spillet, var det Skals der løb efter, og hang en meter 1 hele tiden. Dette blev straffet efter 15 minutters spil hvor en nonchelant aflevering gav et boldtab på midten, som hurtigt blev omsat til mål.

Dette gjorde at Skals måtte lidt længere frem på banen, og det gav rum til de bevægelige og passningsstærke spillere fra Hobro som yderligere kunne bringe sig foran 2-0 og 3-0 på hurtige omstillinger.

I de første 45 minutter var Hobro her der og alle vegne og det var svært for Skals dels at bygge noget op men også at stå i mod. Kort før pausen blev det også 4-0 og et faretruende nederlag lå og lurede.

Skals fik ændret lidt på midtbane konstellationen og det gav mere ro på tingene, og var gjorde det nemmere at lukke ned centralt for de dygtige Hobro spillere.

I pausen, nede med 4-0 blev der givet håndslag på at om ikke andet så skulle 2. halvleg være af en anden kaliber end det der var foregået i første halvleg.

Det var en 2. halvleg hvor Skals stod lidt længere tilbage på banen, og stadig Hobro i den styrende rolle, men uden egentlig et true Skals målet alt for voldsomt - Ikke sagt Hobro ikke havde chancer, for det havde de i aller højeste grad, men redninger fra Nicklas i målet, og nogle skud lige forbi var det tætteste Hobro kom på.

Dog kom Skals på scoringstavlen - Efter flot og hårdt arbejde i venstre side, slider Morten Moth sig til et frispark som Kasper Bertelsen tager sig af, som er tæt på at ramme Kim Sommer i hovedet, bolden bliver clearet ud til Kasper Kurdahl som får afsluttet og scoret til 4-1.

Hvilket også var slut resultatet og samtidig betød at Skals havde vundet 2. halvleg. Dette må om noget virke lidt mere opmuntrende og give et mindre selvtillidsboost til kampen 2. påskedag mod MorsØ.