Skals videre til finalen i Fjends Cup

Kim Sommer
30. juli 2020 kl. 21:31
Det bliver en gentagelse af sidste års finale mod Stoholm
Skals spillede torsdag aften semifinale mod Mønsted i Fjends Cup, en kamp hvor Skals måtte endnu engang ud i amerikansk straffespark for at afgøre kampen.

Mønsted kom til semifinalen med selvtilliden i orden efter er forrygende selvtillid efter at have gået glimrende igennem puljen med mange mål og godt spil.

Så Skals holdet var klar over at det skulle være en arbejdssejr, hvis Skals skulle i finalen for 3 år i træk. Det blev heller ikke en kamp på Skals’ præmisser. Kampen bølgede frem og tilbage uden rigtig at kaste nogle store chancer af sig. Skals defensiv stod atter rigtig godt og arbejdede godt sammen. Men offensivt fandt Skals aldrig rigtigt sit spil.

Det var derfor også to hold som kunne gå til pause med 0-0 og et ganske fair resultat. Skals skulle ind og dominere mere og spille mere inden for holdet.

Skals startede også 2. Halvleg bedst og Mønsted stod længere tilbage. Og indskiftningen af Lasse Broberg gav lidt mere lyd og tænding i Skals offensiven.

Efter 25 minutters tid af 2. Halvleg skete det der ikke måtte ske set med Skals øjne. Mønsted får tilkæmpet sig et frispark der efterfølgende får lov at gå hele vejen ind i igennem et passivt Skals forsvar.

Det betød at Skals skulle længere frem og Mønsted trak sig naturligt længere tilbage. Kort efter scoringen blev Mønsted præsenteret for et gult kort og Skals kunne ligge ekstra kraft i presset.

I perioden var Frederik Vejlby tæt på at score to gange men han må stadig vente på sit første mål. Med 8 minutter igen blev Skals også præsenteret for et gult kort da Lasse Broberg fik snakket sig til en remoulademad.

Skals havde dog flest kræfter og fortsatte presset. Og med 4 minutter igen kunne indskiftede Christian Holmgren sparke Skals ind i kampen om en finaleplads. Christian bragte sig samtidig foran på det interne topscorerliste. Hvor Victor Brøker og Kim Sommer ellers har pyntet.

Kampen endte 1-1 og skulle dermed afgøres i amerikansk straffe. Hvor Nicklas Kristensen i målet tog broden fra Mønsted sparkerne og imens sørgede Christian Holmgren, Lasse Broberg, Mikkel Boi og Rasmus Øvad for Skals Scoringerne og dermed klar til finalen lørdag mod Stoholm der vandt finalen sidste år mod Skals