Skals videre i pokalen - Optakt til Rosendal kampen i aften

image Mikkel Boi viste igen lovende takter mod Ravnsbjerg/Løgstrup og blev endnu engang hædret med MOM
16. maj 2019 kl. 09:56
Skals måtte ud i en straffesparksgyser før de kunne høste frugterne, nu venter Kvik/Aalestrup

Skals spillede mandag aften pokalkamp mod Ravnsbjerg/Løgstrup som ligger i serie 2. Hvilket var en udmærket modstander også med henblik på at rejse sig efter 3-1 blamagen i Låstrup samt med henblik på torsdags kampen mod Rosendal der efter sidste uges resultater bliver enorm vigtig.

Skals kom bedste fra start og var totalt dominerende i de først 35 minutter. Skals havde flere gode forsøg. Bl.a. på frispark fra Kasper Kurdahl, hvis bold godt kunne havde haft en bedre skæbne, samt et stolpe skud var Bastian Borup Terp. Morten Thomsen måtte også se sit mål blive underkendt da han blev dømt for offside efter en retur bold.

Efter 25 minutters spil blev Skals hårde arbejde belønnet. Simon Hermann tog sagde i egne hænder og på Laudrups manér - Han skyder! nej han venter! og der mål. sparke bolden i mål fra det lille felt efter en god dribletur.

Efter 35 minutter kom Ravnsbjerg/Løgstrup bedre med i kampen og ud af det blå kunne de pludselig udligne. og dermed var det to  hold der kunne gå til pause med resultatet 1-1.

Efter pausen bølgede spillede frem og tilbage og det var også to hold der var så glade for at være kommet væk hjemme fra, at de også spillede 2x15 minutter ekstra. Da der stadig ikke var fundet en vinder måtte kampen afgøres på straffespark. Her var Skals bedst og kunne dermed købe billet til næste runde, hvor Kvik/Aalestrup fra serie 1 venter.

Mikkel Bois anstrengelser blev belønnet med kampens spiller prisen. I øvrigt for 2. gang i sæsonen.

Skals når ikke at nyde sejren ret længe, da IK Rosendal venter torsdag aften. Første kamp endte 3-2 efter Theis Rasmussen var hurtigst over en returbold 10 minutter før tid efter IK Rosendal havde udlignet på et langskud.

Rosendal der inden sæsonen gik i gang var spået en topplacering, men ovenpå et par uheldige nederlag, ligger de 3. sidst. netop det prædikat siger ikke ret meget, da de med en sejr i aften over Skals kan indhente Skals og kun være 1 point efter.

Den eftertragtede 2. plads skal Skals ud og forsvare. Efter sidste uges nederlag i Borup stak Nørager/Rørbæk af igen, efter Skals havde minimeret forspringet ned til 2 point i den direkte duel.

Skals' sejr i pokalturneringen kan ikke rigtig bruges til ret meget, hvis man indkassere et nederlag i aftenen. hvor Puljen så bliver vanvittig tæt og man skal ud i 6 "finaler" i de resterende kampe.

Rosendal viste i præmiere kampen mod Skals at de er et glimrende fodboldhold, og en sejr til Skals er langt fra givet på forhånd. Der skal efter kampen mod Borup helt andre boller på suppen. Mere mandsmod, tro på egen evner og langt mere vilje, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at tage noget med hjem.

Rosendal ved også at det er deres chance i aften for at komme væk fra "bunden" med en sejr over Skals og det vil de selvfølgelig forfølge.

Hvis man kigger på Skals' udebane statistik giver det bestem grund til rynker. Især når man ser på, hvormange udekampe der resterer i turneringen. Man er inden dagens runde 0-1-2 og med de kampe der skal vindes på udebane i der resterende kampe (Nørager/Rørbæk, Rosendal, og Hersom/Bjerregrav) Så kræver det snart lidt medvind på udebane, hvis ikke sæsonen skal ende umådelig spændende.

Kampen spilles i aften kl. 19. I Hobro hvor dommer dommer Kurt Madsen fløjter op på Rosendal Stadion på Døstrupvej 23.