Skals vandt sikkert over Højslev St.

17. oktober 2022 kl. 15:18
Skals er dermed sikret endnu en sæson i serie 3 og kan spille frit i kampen mod Borup

Skals kunne lørdag eftermiddag med en sejr over Højslev St. sikre sig endnu en sæson i serie 3. og dermed et fint punktum for 2022, hvor man udførte operation generationsskifte, rykkede op fra serie 4, vandt Fjends Cup, og spillede med i den øverste halvdel af serie 3. Dermed kan Skals sætte kryds ved alle parametre i målsætningen for året. efter 2021 bød på 2 nedrykninger fra serie 2 til 4.

Dermed var der også blæst til angreb fra Skals' side mod Højslev St. fra kampens start, netop Højslev havde spillet kamp torsdag aften mod Sparkær og tabt 7-2 og det skulle Skals udnytte ved at lægge pres fra kampens start. Normalvis plejer Skals at komme foran hurtigt men lørdag eftermiddag lod målene vente på sig, men når de så kom så var de flotte. William Slavensky åbnede ballet, med en kandidat til årets mål, da han via et par snævre træk på tværs af banen sendte raketten afsted og helt uden chance for Højslev målmanden kunne bolden flyve helt op i venstre hjørne, og fjerne det spindelvæv der måtte være kommet siden William sidst bankede bolden derop mod Borup.

Skals var mest på bolden og Højslev havde ikke ret meget at byde ind med i lørdagens opgør, samtidig var højslev kun kommet 13 afsted inkl. deres træner på holdkortet, og da de fik en skade efter 10 minutter, og kort tid efter endnu en, så var det fra Højslev St. bare et mål at komme nådigt igennem opgøret.

Efter 30 minutters spil bygger Skals endnu et angreb op, hvor bolden ender hos Anders Kuhr, der med et velplaceret indlæg, finder Martin Nonbo der var listet ind i feltet og uden nogle til at passe på ham helt uforhindret kunne heade bolden i mål. Skals havde mange fine forsøg, men den sidste skarphed manglede og i opspillet, blev de grønne nogle gange alt forhippede på at komme frem i banen i stedet for at kombinere sig frem.

8 Mintter efter Martin Nonbos scoring var Skals atter på spil, Marcus Bruun Kristensen, der havde gode arbejdsbetingelser i dagens opgør pga. hans bevægelighed modtog bolden på kanten af feltet og resolut sparkede bolden i mål og dermed Skals på 3-1 Efter 44. minutters spil, kunne Frederik Vejlby stemple ind i opgøret efter han noget hurtigt opfanger en løs bold og og udplacerer Højslev målmanden og dermed sparke Skals på 4-0 kort før pausen. Mange troede også at det skulle være pause føringen, men Skals ville det anderledes, da William Slavensky kort efter finder Kim Sommer bagerst i feltet helt umarkeret og dermed kunne han heade sin 2. sæsonscoring ind.

I pausen blev Skalsspillerne opfordret til at spille hurtigere, med færre touches og med mere koncentration. Blev de 3 ting opfyldt, så ville Højslev ikke få et ben til jorden. Til trods for ønsket blev alle ønsker ikke opfyldt, men Skals fortsatte maskinen. Særligt Frederik Vejlby havde flere skud på mål.

Kort efter pausen blev William Slavensky skiftede ud, da han pendlede til og fra toilettet pga. dårlig mave, han byttede med Asger, der kom ind til sin sæsondebut på serie 3. Kort efter fik Anders Slavensky også en pause og ind Kom Mikkel King, der ikke skulle bruge mange minutter på banen før han kunne sparke Skals på 6-0 og noget utradionelt, 6 forskellige målscorer. Dette ødelagde Frederik Vejlby et par minutter senere da han scorede sit 2. mål med et flot lille chip efter han havde sparket bolden over, ved siden af og lige på målmanden.

Dermed kunne Skals runde årets sidste hjemmebane kamp af med en 7-0 sejre foran et talstærk publikum der i lørdagens eftermiddags sol var mødt frem. Sidste kamp i år er næste lørdag mod Borup, der i øjeblikket spiller for oprykning til serie 2. Så der venter en svær udekamp.

Kampens spiller blev Frederik Vejlby, der leverede en god indsats i front og kryderede sin indsats med 2 flotte mål og en assist.