Skals vandt sikkert hjemme mod Strandby IF Farsø

26. august 2019 kl. 08:23
Skals spillede søndag den "udsatte" kamp mod Strandby IF Farsø

Skals vandt i overlegen stil over Strandby IF Farsø søndag eftermiddag med 4-0, en sejr der sagtens kunne have været større.

Skals var pisket til sejr over bundholdet Strandby IF Farsø, hvis man ville holde trit med de andre hold i rækken i kampen om en af de øverste pladser, i en pulje, hvor alle slå alle, det står næste klart nu, hvor alle favoritterne på nær TVS har sat point til - netop TVS møder Skals på fredag.

Skals startede opgøret bedst og var mest på bolden, hvor Strandby IF Farsø nærmest stod og parerede i bedste Rocky stil. Men Skals fik sendt en lige højre ind, allerede tidligt i kampen, hvor et godt opspil endte hos Mikkel Boi på højrekanten, der fik plads, da Kasper Bertelsen kom i et overlap og skabte en overtals situation - Mikkel valgte at sende kuglen ind over, i panden på Morten Thomsen, der mellem to Strandby IF forsvarsspillere kom til tops men måtte se sit hovedstød ramme overliggeren. Heldigvis var Simon Hermann over riposten og sparkede Skals foran, på en flot flugter.

Strandby IF havde svært ved at få ret meget til at fungere, og fortrød nok de ikke havde valgt at spille kampen om lørdagen, hvor temperaturen var en anelse lavere. De sortblusede halsede efter Skals spillerne der i indledningen var gode til at spille simpelt og løbe for hinanden.

Efter 10 minutter stod den også 2-0 efter Christian Holmgren var kommet først på en løs bold i feltet efter et indlæg. Skals slap foden fra speederen og tog lidt af gassen af, men der var stadig store chancer til hjemmeholdet. Christian Holmgren måtte se sit skud rammer overliggeren, Lucas Torquati måtte se dit skud blive blokeret og gå stolpen, Morten Thomsen måtte se sit skud snige sig lige forbi og til sidste var Christian Holmgren en anelse uselvisk da han forsøgte at spille bolden videre inde under mål i stedet for at sparke selv.

I pausen blev Skals spillerne sendt ud til 2. halvleg, med en gameplan om at lukke kampen hurtigt. Og den plan blev fulgt til punkt og prikke, da Theis Rasmussen kunne heade Skals på 3-0 efter 3 minutter af 2. halvleg, inden Morten Thomsen efter glimrende opspil kunne sende sit hold på 4-0.

Skals havde stadig meget at spillet og kunne med lidt mere koncentration og lidt held sagtens have vundet markant større - Strandby IF havde nogle få muligheder sidst i opgøret, men Nicklas Kristensen i målet viste at han er klar når det skal være lige som i tirsdags mod Borup.

En god sejr på en billig baggrund, inden det vigtige opgør mod TVS på fredag i Løvel.

Kampens spiller blev Kasper Bertelsen der både var stærk offensivt og defensivt og med 2 assist fortjent blev kåret til man of the match. Og kunne få et gave kort fra Malerfirmaet Michael Navntoft til City Viborg.