Skals vandt sidste test

09. august 2018 kl. 08:26
Skals mødte Sallingsund i sidste test inden det for alvor går løs på tirsdag

Efter 5 kampe i Fjends cup og en 2. plads var det næsten blevet hverdag igen, pånær en håndfuld spillere der stadig er på ferie og med ganske få dage til turneringsstart havde Orla Krogh planlagt en træningskamp mod Sallingsund for serie 3 - hvor spillerne hovedsageligt er fra Polen og Ukraine - eller som Mads Købke sagde "Det tætteste vi kommer på Europa League"

Det var et meget offensivt og hurtige spillere der lagde et pres på Skals holdet fra start, selvom Skals forsøgte at holde på bolden og spille langs jorden, førte det til en rækkeboldtab da det var et meget højt pres der blev lagt for dagen. Det betød at spillet mest var på Skals banehalvdel, men med Skals mest på bolden og Sallingsund med det mest direkte spil.

Skals kom til et par chancer først ved Baheerathan Arumugasamy der i dagens anledning spillede spidsangriber der blev sendt i dybden efter en fantastisk aflevering af Kim Sommer fra centerforsvaret, men Baheerathan Arumugasamy måtte se sit forsøg blive afværget af målmanden. Kasper Kurdahl havde også optræk til at slippe igennem men blev blokeret kort før han kunne komme fri. Kim Sommer var også lige ved at slippe igennem men måtte nøjes med et hjørnespark efter han erobrede bolden på midten.

Sallingsund var også tæt på et par gange, men det var ganske fortjent at det stadig stod uagjort ved pausen.

Der blev skiftet 3 mand i pausen, hvor Simon Stougaard, Kim Antonsen og Anders Vestergaard kom ind. Men det var Sallingsund der kom bedst ud til halvlegen, hvor de kom til flere muligheder. Det var også Sallingsund der kom foran, da de vandt bolden på midten og kom til baglinjen hvor indlægget landte hos en Sallingsundspiller uden for feltet der kunne sparke bolden i kassen uden chance for Rasmus "BP" Pedersen i målet - der vikarierede for en skadet Nicklas Kristensen.

Derefter fulgte en periode med meget spil på midten, hvor det til tider var svært for Skals spillerne at holde på bolden, men lige pludselig blev der strikket 5-6 gode afleveringer sammen der endte hos Søren Skjærris på højrekanten der kunne sende et fladt indlæg indover hvor Baheeathan Arumugasamy kom først på og gjorde sin misbrugte mulighed fra 1. halvleg op og kunne udligne med hælen.

Skals begyndte nu at blive farligere fremme på banen hvor der kom flere muligheder, først ved Simon Stougaard der havde en god mulighed med mistimede sin flugter og Bastian med et skud uden for feltet der heller ikke rakte til mål.

Men 15 min før tid kom føringsmålet til Skals, efter at Baheerathan Arumugasamy med en ingeniør aflevering sendte Kim Antonsen i dybden, der nemt kunne sparke bolden uden om målmanden og sende den i kassen til 2-1. Skals var også tæt på at score til 3-1 men Baheerathan Arumugasamy måtte se sit skud ramme stolpen.

Efter 90. minutter fløjtede Jørgen Sevelsted kampen af og det var Skals der kunne juble over en sejr i en træningskamp(!)

Næste kamp er på tirsdag mod Ravnsbjerg/Løgstrup.