Skals vandt over Aars

30. august 2021 kl. 08:45
Spilleglæde, koncentration og så en gennemgående holdpræstation var byggestenene til 4-0 sejren

Skals byfest gik i mod sin afslutning med Skals - Aars fredag med efterfølgende fest, både fredag og lørdag, dette kunne også ses langs sidelinjerne, hvor mange var mødt op for at overvære kampen, der havde kæmpe betydning, ikke kun fordi det var byfest, men også i forhold til stillingen i puljen, hvor alle point er betydelige i den ellers enormt tætte pulje, hvor alle mere eller mindre slår hinanden.

Allerede fra kampens start var Skals meget på bolden, der var god bevægelse, og mange rigtige beslutninger blev truffet - Skals defensiven var afklaret og fik taget broden af mange af de lange bolde der blev sendt frem mod Aars' forreste - til tider blev Aars spillet så langt tilbage at Skals kunne spille bolden rundt ude foran feltet og have flere generobringer og flere lige ved og næsten forsøg.

Efter 18 minutters spil kom forløsningen af et hårdt slid og et enormt pres mod Aars mål, et hjørnet spark blev sendt indover og efter både 2. bolden og 3. bolden blev sendt i spil igen, endte bolden hos Lucas Bruun Kristensen, der på meget akrobatisk vis, med noget der minder om et saksespark kunne sparke sin første sæson scoring ind - Lucas der er gået direkte ind i truppen fra U19 holdet har spillet nogle fantistiske kampe i indledningen af sæsonen så det var ganske fortjent at han har krydret de indsatser med et mål.

Skals fortsatte takterne efter scoringen, og Aars havde flere gange problemer med at spille bolden ud, Marcus Bruun Kristensen helt i front, der sammen med Lasse Broberg, havde et fint samarbejde med at få lukket ned og med Kim Sommer og Lucas Bruun der farede rundt og lukkede de huller og vinkler der opstod gjorde livet svært for de blåklædte Aars spillere.

Rasmus Øvad havde fra sin position som venstreback flere gode raids op gennem vestresiden der i samspil med Bastian fik relativ meget plads, begge havde flere gode situationer, hvor indspil central gav mulighed og chancer, først nævnte samlede en bold op fra kanten af feltet og sendte et missil afsted mod Aars målet, et skud der kun blev halvklaret og en vågen Lasse Broberg der var hurtig over returen kunne fordoble føringen til 2-0.

Det var også stillingen ved pausen ovenpå en halvleg, hvor Skals formentlig spillede det bedste fodbold hidtil i sæsonen, hvor en nyklippet bane, med lidt fugt efter sporadisk regn gjorde forholdene gode. Skals skulle fortsætte takterne i 2 halvleg, stadig være koncentreret og få lukket kampen så Aars med en scoring ikke kunne sætte liv i kampen igen.

Den besked havde Bastian Borup Terp taget til sig, da han allerede efter 2 minutter af 2. halvleg profiterede af at havde haft skudtræning i onsdagstræningen, som i givet faldt havde sendt en ordentlig portion selvtillid ind på kontoen, og scorede med et resolut og kløgtet spark, der snød Aars målmanden, da bolden blev sendt ind ved forreste stolpe - Bastian der scorede for første gange siden målet på udebane mod Møldrup i 2017.

Målet virkede også til at knække Aars en smule, der ellers virkede opsatte på at komme ud til 2. halvleg og ændre tingenes tilstand, der med et formationsskifte havde forsøgt at ligge lidt mere pres på Skals' bagkæden men inden de nåede så langt stod der 3-0.

Der gik heller ikke lang tid før at Skals atter var på fare, en omstilling, hvor William Slavensky kom afsted og sprintede fra alt og alle fandt med sit indlæg en fremadstormene Lasse Broberg der med sin anden scoring kunne sparke Skals i front med 4-0 efter 10 minutters spil af 2. halvleg.

Skals fortsatte med at holde gang i kedlerne efter 4-0 målet, men mod kampens slutning begyndte det at blive en relativ rodet affære, hvor trætheden begyndte at melde sig hos flere, og afleveringprocentet begyndte at dale, da man begyndte ikke at ramme hinanden, det gjorde at Aars var tæt på et par gange, men Frederik Broberg i målet kunne for 2. gang i træk holde buret rent og efter dommerens sidste fløjt kunne Skals sætte 3 point ind på kontoen og stemningen i omklædningsrummet var selsagt ganske fin.

Nu venter endnu en spændende kamp på Søndag, hvor man hjemme venter IK Rosendal, der har fået noget af en skidt indledning på sæsonen. Men et hold Skals før har haft det svært i mod.

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm