Skals vandt mod værterne fra Sparkær

Kim Sommer
25. juli 2020 kl. 17:21
Skals sad på tingene fra start til slut og kunne score 3 fine mål
Lørdag eftermiddag spillede Skals anden kamp i Fjends cup mod Sparkær der skulle bruge 1 point for at holde liv i drømmen om videre avancement i Fjends Cup. Samtidig kunne Skals med en sejr spille sig tæt på semifinalerne

I forhold til torsdagens premiere mod FHIF kom Skals meget bedre fra start og var på bolden og var mest på bolden. Hvor Sparkær gik efter hurtige omstillingerne men igen det suverænt forsvar med Kasper Bertelsen, Victor Brøker, Baheerathan Arumugasamy, Kasper Kurdahl og senere Rasmus Øvad sammen med Nicklas Kristensen i målet var udslagsgivende for at Skals for anden kamp i træk i Fjends cup kunne spille til nul.

Skals kom fint til chancer, hvor Mikkel Bois skud gik snært forbi og Kim Sommers hovedstød blev reddet af en flot redning af Sparkærs målmand inden Christian Holmgrens mål blev underkendt for offside

Men kort før pausefløjt lykkedes det Skals at komme foran. Efter endnu en dødbold, fristes man til at sige. Ved bagerste område steg Victor Brøker til vejrs og stangede bolden i kassen. Tæller man finalemålet med fra sidste år er det Brøkers 3. Mål i streg i Fjends Cup regi.

Efter pausen kom Skals på 2-0 ved Christian Holmgren efter et frispark der gik udenom muren og ind bag Sparkær målmanden der ikke kunne nå bolden der gled ind langs stolpen.

Begge mål blev scoret i undertal efter Mikkel Boi var  blevet præsenteret for det gule kort. Efter 2-0 målet begyndte Skals at skrænte lidt og der blev rokeret lidt og givet pause til et par spillere. Tilmed spillede Skals med 10 mand de sidste 8 minutter.

Men det ændrede dog ikke ved at Christian Holmgren kunne score sit 2. Mål i kampen der Kasper Bertelsen med et indlæg kunne finde Christian tæt inde under mål der med en lang tå kunne score.

Næste kamp er på tirsdag mod Borup. Borup tabte mod FHIF og er pisket til at vinde mod Skals hvis de skal have en mulighed for at avancere. Kampen spilles tirsdag aften.