Skals vandt lokalopgøret og tog dermed 4. Sejr i streg

28. april 2018 kl. 20:38
Møldrup gjorde hvad de kunne for at standse Skals sejrsstime. Men Skals toget bragede forbi på himmelandssten

Torsdag aften var der fløjtet op til lokalopgør i Møldrup, hvor Skals besøgte værterne på en mellemlun forårsaften og et godt besøgt stadion, som var med til at danne rammerne omkring en kamp, der var intens, hvor momentum bølgede frem og tilbage.

Optakten til kampen var meget blandet idet flere af spillerne fra Skals kom direkte fra arbejde om til 25 før kampstart. Ikke den optimale forberedelse til så vigtig en kamp som der netop skulle spilles.

Men træner Orla Kroghs dessenger og Kim Sommers peptalk havde hjulpet - det var netop Skals der åbnede kampen bedst med bl.a. En Baheerathan Arumugasamy i stort spillehumør det med sin placering bagerst i banen brød spillet og gik med i offensiven. Det gav uro i Møldrup defensiven og en kamp kunne det have givet mål. Men Marcello Cilea der i dagens anledning og i Mikels Boi Pedersens fravær huserede på venstre kanten imens Mikkel Boi Pedersen dansede på bordene i golfsalonen til årets Gallafest, måtte se sin afslutning blive reddet.

Efter 12-15 minutters spil kom Møldrup ind i kampen og havde momentum og havde flere gode tilløb i en periode, hvor Skals tog mange forkerte beslutninger og ikke havde noget slutprodukt. Selvom det i den periode var Skals der havde den største chance ved Kim Sommer der efter et indlæg fra højresiden, hvor Kasper Bertelsens højre fod sendte et fladt indlæg indover der dog desværre ikke blev omsat til mål.

Kort før pausen blev Møldrup en mand i undertal efter en udvisning. Det efterfølgende frispark endte også med at give en god
Mulighed efter Kim Sommer vandt den løse bold i luften. Men desværre for Nichlas Jacobsen havde Møldrup målmanden læst situationen og kom først på bolden.

Det var ikke en tilfreds Orla Krogh der fik samlet sit mandskab i pausen og med en mindre opsang fik sendt sit hold på banen til 2. Halvlegs start og for en sjælden gang var det Skals der startede bedst og efter 2 minutter kunne Møldrup hente bolden ud af nettet. Da Mads Købke havde kanoneret bolden i mål uden mulighed for Møldrups målmand(stræner) i målet - for anden kamp i træk scorer Mads Købke og ligger sig dermed ind på 2. Pladsen på topscorer listen. - bemærkelsesværdigt er det at det er 2. Mål fra Mads Købke der bliver sat ind langs jorden. - hvor tidligere sæsoner har Preben Holmgren tabt sig i omegnen af 7-8 kg efter at have hentet de bolde der var sparket over mål.

Orla Krogh havde endnu ikke fået armene ned og med garanti ikke blevet færdig med at rose sig selv og sin pausesnak samt taktiske genistreger før han igen kunne løfte armene og komme med sit velkendte brøl da Christian Holmgren sparkede bolden i kassen. Efter suverænt forarbejde af Nichlas Jacobsen ude i højre side sammen med Søren Skjærris.

Efter målet til 2-0 førsøgte Møldrup ihærdigt at fremtvinge en reducering. Men med et velspillende defensiv på Skals holdet og en Simon Herman der har startet sin helt egen eskadrille i luften stod godt og en Kasper Madsen der med sin rutine og rolighed kunne stå i mod selvom Møldrup ramte stolpen, overliggeren og havde optræk til flere chancer stod Skals forsvaret godt i mod og kunne da Michael Svendsen efter 94 minutter pustede i sin fløjte for sidste gang se på tavlen at man endnu en gang havde holdt 0’et. Og det derfor en kendsgerning at 4. Sejr i træk var i hus.

Næste kamp er mod TVS som er mindst lige så vigtig den 5.5 i Rødding.