Skals vandt komfortabelt i uskøn kamp

image Christian Holmgren var til konfirmation, hvilket gjorde Lasse til spidsangriber, hvortil han kvitterede med 4 mål i første halvleg
Kim Sommer
20. september 2020 kl. 21:44
Selvom der stod 6-0 da dommeren fløjtede af var det ikke fordi NUGF var spillet ud af brættet
Selvom der var tale om top mod bund i dagens opgør på Metropol park, så vidste Skalsholdet godt det langt fra ville være en nem kamp på papiret, i det omvendte opgør vandt Skals 3-1 men det kunne sagtens være endt med et andet udfald. Samtidig skulle kampen spilles på kunstgræs, et underlag man ikke havde spillet på siden Danmark blev lukket ned i Marts.

Under opvarmningen kunne man godt se det var svært at styre bolden på et ellers pasningssikkert mandskab, hvor der før til opvarmning ikke har været problemer. Så det var nogle Skals spillere der skulle hanke op i sig selv inden de gik på banen.

Kampen startet meget uroligt, selvom Skals var mest på bolden var NUGF godt ned. Båret af den hårdt prøvede fangruppering nede bag Nicklas Kristensens mål, der uden tvivl må være serierækkernes bedste fans - Stor respekt.

Efter 10 minutters spil erobrede Skals bolden midt på banen, hvor Frederik Vejlby fik fuld valuta for de mange timer i Skals fitness og fik sat sig godt igennem og fik tacklet bolden over til Simon Hermann, der med to mål i sidste uge havde taget assiststøvlerne på, der drev bolden ind på Nørremarkens 1/3 af banen og med en intelligent stikning fandt Lasse Broberg der kunne sparke Skals i front.

Efter scoringen var det NUGF der egentlig var bedst i en længere periode, indtil Skals fandt taktstokken igen. Efter et frispark fra venstre side, hvor Kasper Kurdahl spillede Rasmus Øvad der kom frem til et indlæg, Nørremarkens målmand havde svært ved at holde var Lasse Broberg igen på færde og sparkede Skals på 2-0. Kort efter blev det også 3-0 da Lasse Broberg opsnappede en for kort tilbagelægning efter Frederik Vejlby atter havde lagt pres på deres NUGF defensiven og sikkert sendte bolden i kassen.
Lasse fik også sig fjerde mål inden pausen, hvor Simon Hermann igen på fornem vis fandt Lasse i en lille lomme hvor Lasse heller ikke her svigtede.

Derfor var det en noget specielt følelse Skals holdet stod med i pausen, godt nok stod der 4-0 men det havde lagt fra været prangende. Og Nørremarken havde også haft gode forsøg, som Nicklas Kristensen holdte ude for mål.

I pausen satte Thomas Christophersen atter en ung debutant på banen. Emil Berg var taget med til dagens kamp og han skulle ikke bruge mere end 2 minutter før han fik sat sit aftryk på kampen. Ham stjal bolden fra hans direkte modstander og fik sendt Lasse mod NUGF kassen. Men Lasse skulle ikke sparke sit 5. Mål ind. Da han forsøgte Ciello lobbet. Rygtet vil vide han var løbet tør for jubelscener.

2 halvleg var noget mere rolig hvor Skals var mest på bolden og spillede med en ro selvom NUGF lå og lurede og var ganske tæt på to gange fik Nicklas holdt sæsonens 4. Clean Sheet. Dog var Skals ikke færdige. Kaper Kurdahl sendte en raket mod mål på frispark som NUGF målmanden ikke havde nogen chancer for at tage inden Rasmus Øvad bestemte sig for at drible igennem hele højresiden. Inden et indlæg endte hos Alexander Balslev uselvisk spillede på tværs til Øvad der kunne sparke sit første sæsonmål i kassen. Til slutresultatet 6-0

På lørdag venter en spændende og vigtig kamp når Bjerringbro gæster Skals stadion, hvor Skals med en sejr kan have et ene ben i serie 2 og med et nederlag kommer der nogle utrolig spændende kampe. Så der skal kæmpes og fightes for de 3 point.