Skals vandt i Overlund

12. september 2022 kl. 11:30
Der var vigtige point på spil lørdag eftermiddag mod Eastside

Forskellen på top og bund begynder så småt at sætte vise sig, derfor var der ekstremt vigtige point på spil, da Skals lørdag eftermiddag, var draget til det østlige Viborg for at møde Eastside, der ikke har haft den allerbedste pointhøst men dog alligevel spillet tætte kampe mod blandt andet ØK og slået Sparkær, så hvad der ventede de grønne i Overlund denne eftermiddag var der ikke mange der kunne forberede sig på - udover at man skulle have de 3 point med sig hjem til Skals.

Skals var uden Lucas Bak, Lasse Broberg og William Slavensky, men til gengæld var Martin Nonbo hjemme - fraværet af de normale to angribere gjorde at Marcus Bruun og Frederik Vejlby startede helt fremme for Skals - Og lige som så mange gange før, så scorede Skals i kampens indledning. Overlund var i gang med at spille bolden fremad da Kim Sommer brød og fik ekspederet bolden videre til Anders Slavensky der med en dejlig tempereret aflevering får sendt Marcus Bruun Kristensen mod mål og med en runding uden om målmanden sikkert sendte Skals foran.

Efter føringen var fulgte 15 minutter med lidt kaos, Eastside udnyttede lidt Skals sløseri og var tæt på at blive farlige ad flere omgange, men her viste Skals defensiven sig stærk - efter de 15 minutter var gået var Anders Slavensky igen på kuglen og med endnu en ingeniør aflvering sender han atter Marcus Bruun Kristensen afsted der dog får sin aflvering til Frederik Vejlby blokeret returen ender hos rekrut Nonbo som stensikkert banker bolden i kassen til 2-0

Dette tog lidt af pusten fra det unge Eastside hold, der virkede til at falde lidt sammen, resten af halvlegen var Skals mest på bolden og især i omstillinger havde Skals gode arbejdsbetingelser, det lykkes dog ikke at skabe nogle nævneværdige chancer og dermed kunne Skals gå til pause foran 2-0

I pausen justerede Thomas Christophersen et par enkelte ting, Emil Berg blev blandt andet sparret og fik en mindre pause, hvor Anders Kuhr gik ind på toppen efter en mindre rokade.

Efter pausen sad Skals mere eller mindre fuldstændig på spillet, og Eastside havde store problemer med at komme over midten - hvor der til tider også blev spillet pænt fodbold.

Skals kom også foran efter et godt genpres af Oliver Kvist der blokerer bolden som ender ved Marcus Bruun der efter et par vævre træk sparker på kassen og kan notere sig for sit 2 mål i kampen.

Med små 15 minutter tilbage af opgøret, cementere Skals sejren, da Mikkel King sender sin angrebsmakker Anders Kuhr mod kassen og med en flot krøller over i det lange hjørne der via stolpen går ind scorer han sit 2 mål på 1. holdet.

Der sker ikke ret meget andet i kampen, med lidt mere skarphed havde Skals nok vundet en anelse mere, men 4-0 var også et glimrende resultat mod et Eastside hold, der på trods af resultaterne i mod ikke er så ringe endda.