Skals vandt i Øster Hornum

20. september 2021 kl. 09:50
Selvom Skals var bagud 2-0 efter 40 minutter, lykkedes det alligevel at hente 3 point i Øster Hornum

Lørdag eftermiddag kunne Skals spille sig (midlertidigt) på førstepladsen i puljen, hvis det lykkedes at slå Øster Hornum. Netop Øster Hornum mødte man i efterårspremieren, hvor det blev til 2-2 efter at have været foran to gange, så man vidste godt at Øster Hornum ikke var noget dårligt hold - et hold der samtidig spillede for at gå forbi Skals i tabellen. Skals vidste godt at det ville være en svær kamp, da Øster Hornum ikke havde sat point til på hjemmebane i dette efterår.

Skals startede kampen mest på bolden uden rigtig at få momentum, Øster Hornum var derimod direkte og farlige i deres offensive spil, hvor Skals aldrig rigtig fandt rytmen eller evnede at kontrollere kampen, da Øster Hornum ved flere lejligheder havde nemt til at spille sig igennem til chancer.

Muligheder som Frederik Broberg i målet tog sig godt af, med to pragt redninger i første halvleg, sørgede han for at holde Skals inde i kampen. Oven på de chancer, fik Øster Hornum også et større overtag på kampen. Selvom Skals havde sporadiske chancer, var det Øster Hornum der var bedst i kampens midte, hvor de også udnyttede overtaget til at score til 1-0. 5 minutter før pausen lykkedes det også at score til 2-0 med et langskud der sejlede ind i fjerneste hjørne.

Skals nåede at pynte på resultatet inden pausen. Da Kim Sommer brød bolden på midten sammen med William Slavensky, sidstnævnte blev sendt afsted og med et par vævre og fikse træk, fandt han altid farlige Kim "Bager" Antonsen i feltet der kom først på bolden og fik den dirigeret i nettet. Netop Kim "Bager" var farlig i Ø. Hornums felt da de ikke helt kunne kontrollere ham, han var vel sagtens som en indbrudstyv i deres "hus" de vidste dog aldrig. hvilket rum han var i.

Det ene mål var vigtigt at gå til pause på, hvor en lille opsang fra Thomas Christophersen hjalp. Billede fra 2. halvlegs start var et helt andet, hvor Skals var i momentum og sad på tingene, hvor Øster Hornum satsede på omstillinger, der dog var tæt på at blive farlige. efter 15 minutters spil, var Kim Sommer atter på spil, da han fik presset Øster Hornum til at spille bolden ud over sidelinjen. Han tog indkastet hurtigt, som Kim Bager fik snittet videre til Willian Slavensky der gik til baglinjen og fandt Marcus Bruun Kristensen, der med sin anden scoring i 2 kampe, udlignede til 2-2.

Det blev kort efter også til 3-2 da Kim "Bager" kom højest på et hjørnespark, inden Marcus Bruun efter ihærdigt arbejde blev nedlagt i feltet og korrekt dømt straffespark, som Lasse Broberg tog sig af, og scorede til 4-2. Kim "Bager" var tæt på at fuldføre sit hattrick, men en heldig redning fra Øster Hornum målmanden sikrede at bolden blev ude af nettet.

Dog var det sidste mål ikke scoret i kampen, da Øster Hornum kort før tid fik tilkæmpet sig et straffespark, som de scorede på - de havde også gode muligheder til allersidst, men flotte redninger fra Frederik Broberg sikrede Skals 3 point, efter en miserabel første halvleg, hvor en indskiftning af Frederik Vejlby, var med til at sætte lidt tryk på kedlerne, med et gedingen arbejdsraseri som var med til at vende bøtten.

Næste kamp er fredag mod Borup i et vigtigt og spændende lokalopgør.

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm