Skals vandt i Ørslevkloster

Kim Sommer
22. august 2020 kl. 13:52
På trods af en regulær skidt start kæmpede Skals sig til 3 point

Skals var på forhånd storfavoritter til opgøret mod ØK, om det var derfor Skals fik en decideret dårlig start på kampen, hvor Skals viste en ny dimension af ordet uparathed, hvilket Ørslevkloster udnyttede til fulde i kampens indledning.

Efter 20 minutter var Skals bagud 2-0 i to situationer hvor Skals holdet ikke så alt for gode ud, der var mangel på autoritet, lederskab og vilje.
Skals havde en god mulighed for at komme tilbage i opgøret efter Christian Holmgren sendte en bold på tværs i feltet, hvor Kasper Kurdahl ikke havde held til at omsætte chancen til mål. Efter 25 minutter får Skals flyttede bolden godt rundt mellem kæderne, hvorefter Lasse Broberg bliver sendt dybt og her svigter Lasse Broberg ikke og reducerer til 2-1. Men der skulle ikke gå lang tid før den stod 3-1 til hjemmeholdet. Efter en ØK angriber heldigt får bolden med og flot tipper bolden ind i nettet bag en chanceløs Nicklas Kristensen i målet.
Efter 35 minutter sender Kim Sommer en offensiv Christian Holmgren i dybden, der endnu engang finder Kasper Kurdahl ved bagerste stang der denne gang sikkert omsætter chancen til mål og Skals er tilbage i opgøret igen.
Inden pausen har Skals også flere muligheder. Blandt andet et hovedstød hvor overliggeren står i vejen. En mindre fortjent skideballe i pausen hjalp lidt i 2. Halvleg. Hvor Skals fik lagt et tungt pres på ØK og allerede efter 4 minutters spil kunne Kim Bager Antonsen brage bolden ind bag en chanceløs målmand efter godt forarbejde af Nicolai Brokholm.
Skals jagtede nu føringsmålet og flere gode momenter, hvor samtlige spillere var steppet op i forhold til kampens først 30 minutter. Og efter 60 minutter bankede Kim Antonsen atter på igen. Da han afsluttede et flot angreb med at svinge højrebenet og sendte kuglen afsted med raketfart. Og Skals kunne nu juble over at være foran.
Men Skals vidste at man for sikkerheds skyld måtte jagte det næste mål også, da ØK var effektive i Skals feltet. Derfor forsatte Skals det tunge pres og flere gange var det lige ved at være. Blandt andet blev Skals spillerne væltet i feltet 3 gange. Hvor der godt kunne være fløjtet for straffe. Men dommerens fløjte forblev tavs.
Men det 5 mål kom også da Christian Holmgren kunne sætte foden på et indlæg fra højre side med 7 minutter igen. Skals fortsatte presset lidt endnu. Men som ved ØKs tidligere mål skulle de ikke arbejde hårdt og efter et boldtab endte bolden til hjørnespark hvor ØK’erne sendte mange folk i boksen. Og efter bolden blev headet på tværs og selvom bolden blev blokeret to gange. Endte bolden alligevel i nettet til 5-4.
Det var også kampens slutresultat og Skals kunne ånde lettet op. En kamp hvor Skals startede skidt. Og må være et skole eksempel på at man skal være start af og allerede under opvarmningen. Men samtidig viste kampen også at der er god moral i truppen og en vilje og tro på man kan vinde fodboldkampe.