Skals vandt i Møldrup lørdag eftermiddag

16. september 2019 kl. 08:46
Skals slog nedrykkerne fra serie 2.

Skals vandt lørdag eftermiddag over Møldrup på fremmed græs, en vigtig men også pligtmæssig sejr, hvis man skulle skabe afstand til bunden, og netop Møldrup og samtidig holde trit med topholdene i puljen.

Skals lagde godt fra land efter dommerens fløjt, hvor man hurtigt fik kontrol over kampen og boldbesiddelsen, blandt de grønblusede Skals FF’er var der arbejdsvilje og løb både med og uden bold. Kampen var da heller ikke ret gammel før Skals kunne juble over den første scoring, da Christian Holmgren sikkert og konsekvent sparkede et frispark ude foran feltet ind.

Skals fortsatte ufortrødent efter scoringen og havde en fin boldomgang, hvor man samtidig også stod godt i banen for at forhindre Møldrup i at komme frem til det helt store.

Det andet mål skulle også findes efter en dødbold ude foran feltet. Denne gang i højre side. Men det var heller ikke noget problem, denne gang var det Kasper Kurdahl der sikkert og kynisk sparkede bolden ind bag Møldrup målmanden der ikke kunne andet end at nyde det flotte spark.

Efter 2-0 scoring gav Skals en smule slip og Møldrup kom lidt mere med i kampen, hvor Skals tog nogle dumme beslutninger som ikke førte noget med sig. Møldrup havde også et forsøg på overliggeren som bagefter blev clearet og en fri header efter et hjørnespark der heldigvis gik over mål.

Men ganske fortjent kunne Skals gå til pause foran 2-0, hvor målet var at få lukket kampen i løbet af 2. halvleg og sørge for at Møldrup ikke kom med i kampen igen og fik det gjort spændende.

2. Halvleg startede som første, Skals mest på bolden dog uden rigtig at komme til det helt store, i en længere periode bølgede kampen frem og tilbage mellem felterne uden rigtig at kaste nogle chancer af til nogle af holdene.

Møldrup havde lagt en ekstra mand frem i front for at ligge lidt mere pres på, og i takt med kræfterne slap op var der flere mænd foran bolden en bagved. Dette gjorde det livsfarligt i omstillingerne, da Skals stadig gerne ville holde sig til konceptet.

Skals kom dog foran 3-0 efter Christian Holmgren var hurtig over en løs bold i feltet og fik sparket den i kassen og øgede sin måltotal i kampen til 2 og lagde en god afstand på den interne topscoreliste.

Møldrup var tæt på at reducere da en for kort tilbagelægning blev opsnappet, men forsøget gik over mål. Dog fik Møldrup reduceret da man kom først på en lang dybdemål og kunne sparke bolden i et tomt mål.

Heldigvis varede spændingen i kampen ikke længe, da Christian Holmgren fuldendte sit hattrick med sit 3 mål i kampen og vel nok også flotteste da han kort efter reduceringen modtog bolden på kanten af feltet og med en træk mod venstre sparkede bolden op i hjørnet uden for Møldrup målmandens rækkevidde.

Flere mål kom der ikke i kampen og Skals kunne fortjent tage de 3 point med hjem og forberede sig på næste uges kamp, når man drager til Bjerregrav for at spille endnu et lokal opgør.

Kampens spiller blev Christian Holmgren der med 3 scoringer havde en stor andel i sejren. Han kunne dermed modtage et gave kort til Viborg City af Malerfirmaet Michael Navntoft