Skals vandt i Låstrup

image Foto: arkiv
Kim Sommer
27. juni 2020 kl. 11:53
Dermed vandt Skals både DBU Cuppen og håneretten indtil Skals og Borup igen mødes til Fjends Cup

Låstrup dannede fredag aften rammen om kampen mellem Borup og Skals. Selvom sæsonen mere eller mindre var overstået så var der alligevel en masse på spil.

Borup havde i 16 mand med og havde dermed mulighed for at kunne bytte ud i sommervarmen, hvor Skals kun havde 14 mand med. Efter 1. Halvleg havde Skals fået to skader og så skulle der økonomiseres med kræfterne.
Skals ville gerne ud og bygge på deres spil og dominere kampen samtidig med at få bugt med nogle af de “børnesygdomme” der stadig spøger i opspillet og omgangen med bolden.
Skals var også mest i boldbesiddelse kampen igennem. Men de første 10 minutter af kampen var en rodet affære. Borup fik sparket kuglen i kassen men scoringen blev korrekt annulleret for offside.
Om det vækkede de sidste 10% i Skals spillerne vides ikke. Men kort efter udnyttede Skals en forsvarsfejl hos Borup. Og kom foran 1-0 Ved Kim “Bager” Antonsen, efter godt forarbejde af Lasse Broberg. Kort efter opfangede Skals en opspilsfejl og med godt genpress kunne Skals gøre det til 2-0 ved Emil Steffensen
Skals var ikke færdige endnu. Mikkel Boi tog sagen i egen hånd og sparkede på mål fra 25 meter - et hårdt og resolut spark blev banket ind bag en chanceløs Borup målmand.
2. Halvleg blev en mere rolig affære. Borup forsøge sig stadig på omstillinger. Men Skals defensiven var godt afstemt og fik mere eller mindre lukket godt ned.
Borup fik igen korrekt annulleret et mål for offside midt i halvlegen.
Med godt 15 minutter igen blev Baheerathan Arumugasamy sendt ud for en nødbremse på et af de unge Borup talenter med fart i støvlerne. Og kort efter reduceret Borup til 1-3 på noget der igen mindede om en offside.
Det var også kampens resultat da dommeren fløjtede af efter 90’ Lasse Broberg var ganske tæt på at gøre det til 4-1 men en glimrende redning fra Borup målmanden sørgede for at den ikke gik ind.
Nu kan Skals gå på en velfortjent sommerferie inden Fjends cup åbner op, hvor der i år er tæt kamp om at vinde det eftertragtede trofæ.