image Frederik Vejlby åbnede målkontoen mod Roslev
Kim Sommer
24. februar 2022 kl. 21:46
Årets anden træningskamp mod Roslev blev en god test for serie 4 mandskabet
Efter lørdagens sejr var det atter tid til kamp for det unge mandskab der til kampen havde et hold med en gennemsnitsalder på 20 - hvor kun Lasse Broberg og Kim Sommer der trak alderen opad.

Viborg FFs træningsanlæg var byttet ud med en fantastisk kunstgræs i Jebjerg. Her kunne de fremmødte overvære en første halvleg hvor der stod Skals på det meste. Med gode løb - fin boldomgang og rigtig gode muligheder.

Skals kom også foran 1-0 midt i 1. Halvleg. Hvor et godt opspil fra bagdækkene med Anders Slavensky, Emil Berg og Kim Sommer godt hjulpet af nytilkomne Martin Nonbo Jeppesen der allerede har vist glimrende tegn på hvilke evner han har.

Lucas Bruun Kristensen bliver fundet i et af hans utallige dybdeløb af Anders Slavesky, som klogt sender bolden indover til Frederik Vejlby der ovenpå et godt løbearbejde i første halvleg ikke havde kræfter til at sparke bolden over mål og med en ægte “Jon Dahl” inderside dirigerer bolden i mål.

Kort før pausefløjtet hiver Mikkel King der vikarierede i målet for Frederik der med en dobeltredning holder Skals på 1-0 føring.

1-0 var også stillingen ved pausen. Efter pausen kommer Roslev bedre med. Men det er Skals der kommer på 2-0. Efter et frispark begået mod Marcus Bruun Kristensen. Som via muren ender i luften hvor Lucas Bruun Kristensen som det 3. Medlem i Luftwaffe vinder luftduellen og header bolden ned til Frederik Vejlby der sparker bolden resolut i mål. Det er lige før han heller ikke kan forstå det med to mål i samme kamp.

Kort efter kommer Roslev på 2-1 efter en omstilling hvor Skals holdet knækker lidt over og Roslev udnytter et lille momentum.

Lidt over halvvejs i halvleg. Får Skals frispark ude fra 25. Meteren. Marcus Bruun går til bolden og med et af sine signaturafslutning brager Skals på 3-1.

Med 8 minutter igen bliver Lucas Bruun nedlagt i feltet og Skals får korrekt straffespark. Nicklas Kaas skal til at eksekverer og i det han skal til at sparke går lyset ud. Lyset kommer ikke tilbage og Skals vinder 3-1.