Skals vandt i Haverslev

24. april 2022 kl. 22:10
Der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet men sejren kunne godt have været større

Skals drog lørdag eftermiddag mod Haverslev og skulle forsøge at følge op på den gode præstation mod Møldrup og forfølge muligheden for at overhale Ulbjerg på 1. pladsen i kampen om tilbagevenden til serie 3, hvor det ligner det kan blive rigtig tæt mellem Ulbjerg, Skals og Klejtrup når det kommer til slutningen af sæsonen. Netop Klejtrup har Skals på torsdag, så der skulle ud og brændes krudt af så relationerne, skarpheden og koncentrationen kunne trænes. Netop skarpheden og koncentrationen blev ihvert fald udfordret mod Haverslev.

Haverslev er blevet taberdømt de første par kampe, så foruden påskens sejr mod Aars, var det et forholdsvis ubeskrevet blad som Skals skulle op og møde. Og med en bevidsthed om at de første kampe var blevet aflyst, så var det med lidt bange aner Skalsspillerne stod med da der 1 time før kampsstart ikke var dukket nogle fra modstanderholdet op, og efterhånden som minutterne gik, så gik snakken. 50 minutter til kampsstart, og der var stadig ikke nogle fra modstanderholdet dukket op, og en forhåndsaftale om en holdtur til McDonalds også kunne redde turen derop, hvis der ikke kom nogle og ville spille denne eftermiddag - dog blev den aftale aflyst, da der kort efter kom 2 modstandere trissende ind, og dermed kunne Skals da komme i gang med at klæde om og få det taktiske oplæg af Thomas Christophersen.

Selvom der ikke var meget tid til opvarmning, kom Skals dog relativ fint igennem med de obligatoriske øvelser. Dog var der stor forskel på de to holds opvarmning og det var tydeligt at det ene hold var kommet for at vinde og det andet hold var kommet mest af alt for at hygge sig i forårssolen. Det kan i de fleste tilfælde godt ende grimt, hvor det ene hold, mere kommer til at gå op i at ødelægge modstanderen end at have fokus på sit eget spil. Heldigvis for Skalsspillerne, lod det til at det værste gik ud over dagens dommer der var relativ rummelig overfor Haverslevs kommentarer til og om dommeren uanset om det var direkte tiltale eller inddirekte mellem holdet - ellers kunne det godt at kastet flere gule kort af sig end hvad det endte med.

Kampen var ikke ret gammel før William Slavensky og Lasse Broberg fik kombineret sig igennem med flotte detaljer, desværre gik bolden lige forbi Haverslevs mål. Dog havde William fået skudt sig varm og da der efter 15 minutters spil blev fløjtet for frispark mod Lasse Broberg foran målet, omsatte William Slavensky sikkert frisparket til mål og sparkede skals foran. Skals havde flere fine muligheder for yderligere at bringe sig foran, men den afgørende skarphed manglede. Så længe Haverslev havde luft forsøgte de sig med lange bolde op i banen. Men Skals defensiv stod godt og med hjælp fra Martin Nonbo og Anders Slavensky foran sig, der lukkede godt af for midten kom Haverslev ikke frem til noget nævneværdigt, som satte Mikkel King i målet på nogle alvorlige prøver, Mikkel King der stod indtil Frederik Broberg tilsluttede sig holdet i pausen.

Kort før pausen kom Skals foran 2-0. Endnu engang ved William Slavensky. Der flot steg til vejrs og headede Tim Nielsen flotte indlæg i kassen uden chance for Haverslev målmanden, der måtte kigge langt efter bolden som blev dirigeret over i det lange hjørne.

Ved pausen blev Skals enige om at lukke kampen relativ tideligt og lade være med at gå på alle de småkommentarer som modstanderholdet havde et relativt stort arsenal af.

2. Halvleg startede og havde samme kampbillede som første halvleg, dog var Haverslev kommet mere i modvind ift. første halvleg, hvilket gjorde at de blev presset langt tilbage og var sjældne gæster på Skals´banehalvdel, og efter en lille times spil kom Skals foran med 3, da Kim Sommer afsluttede et hjørnespark med flere gode muligheder, blandt andet til Nicklas Kaas der måtte se sit forsø blokeret inden returen endte ved Kim Sommer der resolut sparkede bolden ind.

Kort efter begyndte Marcus Bruun Kristensen også at røre på sig. Da han modtager bolden fra Lasse Broberg og ude fra 25 meter sparker bolden mod mål og med rette fart og præcision sparker han Skals på 4-0 og et par minutter senere finder Martin Nonbo sin midtbane makker, der har taget det dybe løb og med et elegant indlæg finder en fuldstændig umarkeret Marcus Bruun Kristensen ved bagstolpen, der flot header Skals på 5-0.

Efter 80 minutters spil får Skals hjørnespark og inde foran mål, stiger Kim Sommer til vejrs og med et velplaceret hovedstød header han Skals på 6-0. Kort efter kunne Martin Nonbo Jeppesen have sparket Skals på 7-0 men hans misil gik desværre på undersiden af overliggeren og i spil igen. Et drøn af et langskud der dog havde fortjent en bedre skæbne og havde været et perfekt aftryk på flere gode kampe i den grønne trøje.

Haverslev fik dog reduceret med 5 minutter igen efter en retur fra et frispark, hvor Frederik Broberg i målet måtte give en retur, da dommeren gav lov til at sparke inden folk var kommet på plads i muren.

Marcus Bruun Kristensen afsluttede kampen med endnu en flot scoring, og fuldendte sit hattrick. Skals kunne have vundet meget større med lidt mere skarphed, og med en kamp med mange mål var det også utroligt at Lasse Broberg oppe foran ikke fik sparket et mål ind - men på en dag, hvor skarpheden ikke gav mål, så var hans indblandet i stort set alle mål, der blev sat ind denne eftermiddag.

Skals vandt fortjent 7-1 og er klar til at tage i mod Klejtrup, hjemme på torsdag, Klejtrup der slog Møldrup knebent og dermed lagt op til endnu et topbrag på Skals Stadion, hvor en sejr kan sende Skals på oprykningskurs. Der var ikke mødt mange Skals supportere op til kamp, men formanden for Valkyrien Ultras Viggo var tilstede kunne se, de unge gutter levere en god indsats.

Et par timer efter sltufløjt kunne man på overvågning var McDonalds i Haverslev se at nogle af spillerne sneg sig ind på fastfood restauranten og fik proviant inden dagens sejr skulle fejres.