Skals vandt i Doense/Vebbestrup

10. september 2021 kl. 08:44
Skals fik 3 poing på Tinghøj stadion og strøj til tops i puljen

Torsdags kampen mod Doense/Vebbestrup var vigtig på mange måder - Først og fremmest fordi nederlaget i søndags til Rosendal skulle der komme en eller anden reaktion på og Doense/Vebbestrup lå inden mødet foran Skals i puljen og samtidig er alle point vigtige i puljen - da alle tilsynladende slår alle.

Skals fik en lidt broget optakt til opgøret, da flere kom tæt på kampstart, pga. arbejde og andre opgaver, dermed var det spændende, hvordan kampen vil forløbe i indledningen og om man var klar fra start, og med forrige kamp in mente.

Skals startede med aften solen lige i hovedet, men det virkede ikke til at have den store betydning, da Marcus Bruun Kristensen efter 1 minut og 40 sekunder tager Rasmus Øvads fremragende aflevering ned med brystet og sparker bolden resolut ind med venstrebenet i fjerneste hjørne.

Efter det, kom Skals til et par chancer via indlæg, som Lasse Broberg på en god dag, nok havde headet ind - her taler vi om 2 hovedstød og kort efter, et skud i sidenettet. William Slavensky, og Marcus Bruun Kristensen var flittige til at arbejde i banens længderetning og det gav noget plads bag Doense/Vebbestrups bagkæde.

Efter en halvtimes tid, bliver Lasse Broberg nedlagt ude foran feltet, efter et glimrende presspil, hvor Skals for erobret bolden højt på Doense/Vebbestrups halvdel. William Slavensky afpasser sine skridt, og går til bolden, resten er velsagt historie, med et perfekt frispark der går over muren og ind langs stolpen uden chance for målmanden og Skals måltotal er fordoblet.

Inden pausen har Kim Sommer et hovedstød og Lucas Bruun Kristensen nogle gode muligheder for at score yderligere men skarpheden manglede i begge situationer. Doense/Vebbestrup havde også et par fine muligheder, men dem tog Nicklas Kristensen sig af i målet. Nicklas der lige skulle have banket noget rust af sig, men var god i det opbyggende spil.

Efter pausen, ændrer kampen en smule karakter, Doense/Vebbestrup kommer til at tage teten, og Skals skal indstillige sig på deres spil og formationer som de når at skifte 3-4 gange under kampen. Men alligevel er det Skals der chokstarter 2. halvleg lige som den første, da Lasse Broberg afslutter et fint samspil mellem Kim "Bager" Antonsen og Marcus Bruun Kristensen og banke bolden i nettet til 3-0 efter 2 minutters spil af 2. halvleg.

Efter 55 minutter lykkedes det for Doense/Vebbestrup at reducere efter et indlæg, der lander for fødderne af deres angriber der sparker bolden i mål. Efter målet, følger et Doense/Vebbestrup pres, som Skals egentlig for fint styr på og er i egentlig fin kontrol, selvom Doense/Vebbestrup har bolden meget, er det begrænset, hvad der bliver skabt, og de forsøg der kommer, ryger over ellers har Nicklas i målet godt styr på det.

Og selvom Doense/Vebbestrup smider flere mand frem i mod slutningen, så ender kampen med en 3-1 sejr i Skals' favør, en vigtig sejr, som der skal arbejdes videre på, hen mod næste kamp, hvor Øster Hornum venter på udebane den 13.9.

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm