Skals vandt 2. sejr på stribe da man sendte Ravnsbjerg/Løgstrup hjem.

08. oktober 2018 kl. 09:00
Der var lagt op til en mini revanche da Skals og R/L spillede lørdag eftermiddag

Sidst da Skals og RL spillede mod i hinanden fik RL udlignet på straffe i overtiden og stjal dermed det ene point i sæsonpræmieren, derudover vandt RL også Fjends Cup efter en finale sejr over Skals, så der var på mange måder lagt op til en revanche da de tog hold krydsede klinger lørdag eftermiddag.

Derudover kunne RL næsten også sikre sig endnu en sæson med en sejr over Skals, hvor Skals kunne gøre bundstriden endnu tættere da RL også har Foulum tilbage. I midtugen slog de Bjerringbro og kom et lille skridt foran.

Det var Skals der indledte kampen bedst, hvor RL ventede på omstillinger, hvor de kunne gøre ondt på Skals. Men Skals spillede klogt og var igen ganske gode på bolden.

Det var også Skals der kunne juble først efter at Baheerathan Arumugasamy der i kampen var placeret på højreback brød en RL omstilling og driblede forbi to mand for derefter at sende Søren Skjærris i dybden der klinisk og ganske sikkert sparkede bolden ind bag RL målmanden og dermede sparkede Skals ganske fortjent i front. Dette var også Søren Skjærris første sæsonmål.

Skals forsatte ufortrødent med RL kom bedre med, dommer Gert Aaby havde lagt en linje hvorpå der blev begået en del frispark, der gjorde at der var mange frispark der blev sendt ind i feltet men Skals stod godt i mod - og ros til Gert Aaby for at holde en konsekvens linje hele kampen uden at blive påvirket af hverken Skals eller RL selvom bølgerne kunne gå højt.

Kort før pausen fik Skals et frispark omkring midterlinjen som blev sendt ind i RL feltet, hvor RL afviste og satte en omstilling i gang og får sekunder efter lå bolden i Skals målet og RL kunne fejre deres udligning, en torn i øjet på ellers en ganske fin Skals halvleg.

Der var derfor to hold der kunne gå til pause med 1-1 og dermed var der lagt op til en 2. halvleg hvor der kunne komme mål, da Skals i bund og grund ikke kunne bruge et uafgjort resultat til noget.

Kampbilledet i 2. halvleg lignede meget 1 halvleg, hvor RL stadig kom i kontra hvor det var deres 3-4 forreste der skulle gøre det for dem. Men Skals holdet stod for 2. kamp i træk godt på banen, hvor Simon Hermann og Bastian Borup Terp arbejde en hvis legemsdel ud af bukserne.

Med 30 minutter igen blev RL reduceret til 10 mand efter at RL blev præsenteret for et gult kort efter at have væltet Kim Antonsen omkuld ude foran feltet, hvilket kunne give Skals et håb da sidst man spillede i overtal mod Fårvang scorede man to mål. Men denne gang gik det stik modsat. RL fik endnu en omstilling og kom forbi 2-3 mand inden man heldigt fik bolden med efter en tackling og kunne sparke bolden ind bag Henrik Kappelborg som i var med i dagens anledning og gjorde en særdeles god figur i målet.

Målet gav anledning til et større Skals pres og 6 minutter senere blev RL reduceret til 9 mand da endnu en RL spiller fik det gule kort. Hvilket kun gav Skals mere plads og 5 minutter senere kom udligningen, efter at bolden var spillet fint rundt endte bolden ude i højre side hos Baheerathan Arumugasamy der med et velplaceret indlæg fandt Kim Sommer som var listet med i feltet og var helt umarkeret og med et hovedstød kunne omsætte sukkerbolden til mål og dermed Baheerathan Arumugasamys 2. assist.

Skals fortsatte presset og selvom RL blev fuldtallige havde de 15 minutter i undertal og med 9 mand sat sine spor i RL energien og Skals kunne forsætte deres pres for at bringe sig foran.

Forløsningen kom med 8 minutter igen, hvor Christian Holmgren kunne sparke forløsningen ind efter rigtig flot forarbejde af Kim Antonsen der med et flat indlæg kunne sparke bolden indover til Christian Holmgren der kom forrest og kunne trille bolden i mål.

Skals er med sine 2 sejre ikke kommet fri af nedrykningskampen, hvor de andre hold også vinder. og dermed er de næste 3(4) kampe enormt spændene og det bliver nogle interessante uger vi går i møde