Skals uinspireret i nederlag

20. august 2018 kl. 08:40
Skals tabte sæsonens anden kamp mod Fårvang

Fredag aften foran en del tilskuere, spillede Skals FF mod Fårvang på Skals stadion, Skals skulle have 1-1 præmiere skuffelsen ud af systemet efter at sejren blev frarøvet i overtiden.

Fårvang var en håndbold store og fysisk stærke gutter der i serie 3 havde fejet al modstand væk, så det var en spændende opgave at Skals FF skulle på - det var samtidig Fårvangs første kamp i sæsonen så en sejr havde lunet rigtig godt, men som bekendt gik det desværre ikke som håbet.

Stadionbanen havde mærker efter en hård sommer og efter en periode med regn var det ikke en bane der uden videre indgød til det spil Skals FF gerne ville spille, da der var jord og langt græs, hvor efter bolden oftest blev sendt til duel mod de fysisk stærke spillere for Fårvang.

Det var dog i de først 30 minutter Skals var bedst, Fårvang forsøgte at lukke Baheerathan Arumugasamy ned i Skals opspil sekvens, hvilket betød at Kim Sommer skulle føre bolden frem, hvilket egentlig ikke gør ret megen forskel - men da midtbanen var i undertal og bevægelsen frem i banen minimal betød det at kampen bølgede frem og tilbage på midten.

Skals kom også planmæssigt foran efter Christian Holmgren med højrebenet(!) sparker på mål fra 20 meter, en rigtig modbydelig bold for målmanden som halvklarer og riposten falder ud til en vågen Kim Antonsen der kunne omsætte muligheden til mål. Til trods for målmandens usikkerhed blev han ikke prøvet af resten af kampen.

Efter scoringen, virkede det som om at Fårvang slappede mere af og begyndte at spille bolden rundt. hvilket Skals tillod dem, da de primært var på den 1/2 halvdel af banen og de bolde der kom frem i banen stod Skals defensiven godt i mod og fik afværget.

Efter pausen lavede Skals om så opstillingen matchede Fårvangs for at minimere deres overtag på midten men Skals kom aldrig rigtig ud efter pausen og alt hvad der blev spillet frem i banen blev tabt, så Fårvang kunne lancere det ene angreb efter det andet. Skals forsvaret stod godt i mod og selvom at Fårvang nok har siddet på 80% af bolden i 2. halvleg så voksede håbet om at Skals kunne stå i mod.

Men desværre, bedst som håbet nærmest var størst, scorede Fårvang efter et hjørnespark der med lidt mere kynisme kunne være undgået men symptomatisk for Skals er det igen i feltet der manglede kynisme. Skals kom lidt bedre med efter scoringen uden dog at kreaere det helt store og det lignede længe en uafgjort indtil en forsvars fejl gav Fårvang en løs bolden som de kunne omsætte i 91 minut.

Så for 2. gang på en uge smed Skals point i overtiden, selvom det var helt fortjent at Fårvang tog sejren med hjem er sandheden at Skals har smidt 4 point i overtiden i starten af sæsonen, 4 point der havde lunet i en pulje der umiddelbart virker til at være vanvittig tæt, hvor hvert point kommer til at tælle i regnskabet når sæson i november gøres op.

Næste kamp er på fredag mod Alhedens der kommer på besøg i Skals - hvor en sejr er et must, hvis ikke Skals skal isolere sig i bunden efter 3 kampe.