Skals uheldige i nederlag mod TVS

02. september 2019 kl. 08:13
Skals kunne fredag aften have overtaget 1. pladsen.

Skals tabte fredag aften topkampen mod TVS efter et godt og intenst opgør hvor resultatet kunne være faldet ud til begge sider, desværre var det som skrevet i optakten. Kynismen i begge felter bliver afgørende, her var TVS en anelse skarpere og havde marginalerne på sin side.

TVS indledte opgøret mest på bolden og Skals forsøgte at ligge et fornuftigt pres for at vinde bolden på attraktive steder, hvor man kunne gøre ondt på TVS den anden vej, der dog hele tiden forsøgte at få sat deres hurtige offensive spiller sat i scene i bagrummet bag Skals forsvaret.

Tjele havde et par behjertede forsøg men uden de for alvor blev farlige. Generelt var det en chancefattig 1. Halvleg, der dog blev spillet på et ganske højt niveau på teknisk og fysisk hold op i mod serie 3 niveau. Morten Thomsen havde halvlegen bedste mulighed da han kom fri fra TVS forsvaret der var fanget i ubalance efter en bolderobring og senere klasse aflevering af Christian Holmgren men Morten Thomsen måtte se sin mulighed blev afværget af TVS målmanden.

Skals havde optræk til enkelte chancer. Men ligesom TVS manglede det sidste før man for alvor slap igennem. Skals spillerne var en anelse frustrerede over at de ikke kom i overtal i 1 halvleg, hvor samme forsvarsspiller stoppede to kontraer, først Morten Thomsen blev nedlagt før Christian Holmgren blev nedlagt et par minutter senere.

Kort før pausen kom TVS foran efter de kom fri i Skals venstre forsvarsside og et skud på mål blev blokeret af en TVS spiller der derefter fik bolden noget heldigt med sig. Inden han blev nedlagt i feltet og korrekt dømt straffespark som TVS omsatte til pauseføring på 1-0.

Skals fik lagt en fælles plan for hvordan presspillet skulle fungere i 2. Halvleg, denne plan gav TVS lidt mere boldbesiddelse, men Skals fik lukket fuldstændig ned for TVS’ spil og blev selv mere farlige den anden vej.  Theis Rasmussen var tæt på at udligne da han kom bag TVS forsvaret efter en ingeniør aflevering fra Victor Brøker. Men måtte se sit skud gå over mål.

Kim Sommer havde også et hovedstød der fra spids vinkel gik i sidenettet. De sidste 8 minutter satsede Skals os smed flere mænd frem desværre gav det ikke noget nævneværdigt afkast og Skals måtte efter Karsten Tofts sidst fløjt efter de 90 minutter. At TVS nu er 5 point foran i topstriden.

Kampens spiller blev Baheerathan Arumugasamy der fortjent løb med over halvdelen af stemmerne efter en meget autoritær og disciplineret indsats i forsvaret. Han kan nu glæde familien med et gavekort fra Malerfirmaet Michael Navntoft til City Viborg.

Næste kamp er allerede tirsdag hvor endnu et lokalopgør venter nær Hersom/Bjerregrav kommer forbi til vigtige point i toppen af rækken.