Skals uheldige i finalenederlag i Fjends Cup

image Christian Holmgren kunne tage mere hæder hjem til Skals da han blev turneringens topscorer.
Kim Sommer
02. august 2020 kl. 20:29
Pilen pegede længe på en Skals sejr. Men ind ville bolden ikke
Lørdag eftermiddag spillede Skals for 3. År i træk finale i Fjends cup. For 2. År i træk var det mod Stoholm. Så der var lagt op til revanche foran de over 400 fremmødte hovedsageligt fra Stoholm.

Skals startede kampen bedst og sad på spillet, hvor Stoholm satsede på omstillinger og dødbolde. Hvilket Skals lykkedes med at lukke godt ned for. I forhold til de to foregående kampe mod Borup og Mønsted gled spillet bedre og der var mere energi i holdet. Dette kunne ses i at Skals også vandt mange 2. Bolde og tacklinger.

Skals havde også de bedste muligheder i første halvleg. Mikkel Boi med et skud, hvor Stoholm målmanden måtte ud i fuld længde for at redde. Kim Sommer snittede bolden forbi mål på et frispark. Mikkel Boi måtte se sit hovedstød ramme overliggeren inden Emil Steffensen også måtte se sit skud rammer overliggeren. Dette slog ikke holdet ud af kurs og Skals fortsatte ufortrødent.

Begge hold lykkedes ikke at få puttet kuglen i kassen inden pausen og dermed stod det 0-0 da kampens ellers fremragende dommer fløjtede til pause.

Efter pausen var kampbilledet det samme. Emil Steffensen måtte se sit skud blive pareret af målmanden med en fodparade. Inden Victor Brøker måtte se sit skud blive blokeret tæt inde under mål. Inden Lasse Broberg ikke fik ramt ordentligt på et indlæg og måtte se sit hovedstød gå snært forbi. Nicolaj Brokholm var også lige ved og næsten ved at score på et angreb han selv startede men fik ikke ordentlig ramt på bolden.

Stoholm havde ikke ret meget den anden vej, hvor Victor Brøker, Baheerathan Arumugasamy, Kasper Bertelsen og Rasmus Øvad stod i vejen inden det for alvor blev farligt.

Kort før tid skete der det der ikke må ske. Og det Stoholm havde ventet på hele kampen. Et boldtab på midten blev til en hurtig kontra, hvor bolden blev spillet på tværs og en mand i en hvid trøje dukkede op og satte foden på og kunne sparke Stoholm på sejrskurs 2 minutter før slutfløjt.

Skals lykkedes ikke med at true Stoholm målet i de sidste minutter. Hvor Stoholm havde en stor chance for at score til 2-0 men Nicklas Kristensen sørgede for at tage bolden alene mod 3 Stoholmere. Så resultatet ikke blev mere misvisende end højst nødvendigt. Men i fodbold der vinder det hold der scorer flest mål og lørdag eftermiddag var det Stoholm der i sidste ende kunne løfte det eftertragtede trofæ.

Det var enden på en fantastisk arrangement af Sparkær der for 38. Gang kunne afholde Fjends cup med tilskuerrekord nok engang. Og vi I Skals håber det bliver med et gensyn til næste år.

Om 8 dage starter turneringen for Skals der forsøge at spille med om oprykning og 3. Gang er ikke nødvendigvis lykkens gang. Men hvis der arbejdes hårdt så kan målet nåes.