Skals ude af pokalen

01. juni 2017 kl. 08:22
Runde 3 blev endestationen for Skals vedkommende og Europaplanerne er udskudt et år.

Onsdag aften var Skals taget til Aars for at spille 3. runde af DBU pokalen mod Aars IK som til daglig spiller i serie 3.

Skals var klart bedst på 2/3 dele af banens areal, men på den sidste 1/3 blev der taget dumme beslutninger, og trods en medvind i 1. halvleg var det utrolig få gange at Skals kom til åbne chancer. Aars kendte sine begrænsninger og stod tilbage på banen, og havde kun 2-3 halve muligheder.

Forskellen på Serie 1 og serie 3 er forholdsvis stor, og det kunne også ses i spillet på banen, hvor Skals havde en stor del af spillet i 1. halvleg, hvilket Skals ikke har været vant til i de sidste par kampe.

Ved pausen står der 0-0 og da Skals og Aars byttede side fik Skals modvinden, hvilket gjorde der skulle justeres et par ting i forhold til 1. halvleg.

Skals kom lidt skævt ind i 1. halvleg og blev for en kort stund presset lidt tilbage. Men Skals stod i mod og fik stille og roligt arbejdet sig ind i halvlegen. Hvor Aars spillerne i takt med halvlegen skred frem tabte kræfterne, hvilket gav mere plads til Skals offensive spillere.

Efter 70 minutters kunne Mads Købke sparke læderet i kassen efter godt forarbejde af Baheerathan Arumugasmy og glimrende genpres af Rasmus Frank. Et mål der var sparket ret godt ind uden chance for målmand.

Efter sigende skulle kampen være afgjort. men Aars lagde et par ekstra mand frem for at se om det kunne falde noget af. og i takt med at der blevet taget dumme beslutninger med bolden var Aars tæt på ved flere lejligheder at udligne, men 2-3 gode redninger af Nicklas Kristensen i målet, gjorde at Skals stadig var på sejrskurs.

Vi skulle helt hen 86 minut hvor Aars via et godt sparket hjørnespark kommer ved forreste stolpe og header bolden over i det lange hjørne.

Skals skulle få den aller sidste chance i dommerens tillægstid men Aars fik afværet og dommeren kunne fløjte til straffesparks konkurrence.

Her fik Aars scoret på alle sine 5 spark - hvor Nicklas havde hænderne på et af sparkene men ikke kunne holde bolden uden af målet

Skals Brændt 1 spark og dermed er Skals ude af dette års DBU Pokal.