Skals tabte træningskamp mod Alhedens

23. februar 2017 kl. 12:18
En mørk og vanvittig blæsende aften var Skals 1. senior taget til Alhede-hallerne for at spille den 3. træningskamp

I løbet af dagen var afbuddene væltet ind hos træner Orla Krogh og vi endte med kun at være 11 spillere så der var i den grad udsigt til spilletid.

Som de fleste måske bemærkede var onsdag eftermiddag og aften særdeles stormfuld, dette gjorde forholdene tæt på umulige at spiller under, da en blæst på skråt/langs af banen gjorde det aldeles svært at kontrollere bolden. En gammel kliché siger at det er ens for begge hold, men det var denne aften mest til fordel for hjemmeholdet der scorede 2 mål udelukkende på grund af vinden.

Første halvleg startede Skals forholdsvis ringe i kampens første 30 minutter, hvor Alhedens er foran 2-0. men inden halvleg har Kasper Kurdahl reduceret på straffe begået mod ham selv, på en flot solotur i venstre side og Morten Moth efter en retur uden for feltet banker bolden op i fjerneste hjørne.

Anden halvleg bliver Skals qua modvinden presset lidt længere tilbage på banen, og den skrå vind gjorde at alt spillet var i højre side.

Alhedens fik hjælp af vinden 2 gange ved at et indlæg som på alle andre dage var havnet langt ud over side linjen i modsatte side, blive taget af vinden og overrumblede en chanceløs Niklas i målet. Alhedens kommer også 4-2 ved et langskud som heller ikke er ufarligt bliver taget af vinden og går i mål. Skals reducerer ved Mads Købke efter sublimt forarbejde af Baghi som ved en Iniesta ligende dribling sætter 3 mand hvorefter en god aflevering til Mads Købke blev omsat til mål.

Mere skete der ikke og resultatet blev 4-3 til Alhedens i en kamp, hvor tilfældighederne spillede en større rolle.

Næste kamp er lørdag imod Skive på udebane - Optakt følger.