Skals tabte til Purhus

12. februar 2018 kl. 08:30
Den første træningskamp var der gode elementer og samtidig ting der skal arbejdes med.

Skals tog lørdag eftermiddag til Randers for at spille mod Purhus som i optakten beskrevet ligger i serie 3 - det var i forvejen et afbudsramt Skals hold der var samlet, hvor Orla havde givet plads til 2 oldboys og to spillere under 18 år samt to nye, ny målmand og så hjemvendte Moth.

Det var ellers ikke til at se i 1. første halvleg hvor Skals havde meget possession og spille yderst fornuftigt og kom godt igennem til flere gode chancer efter mildest talt forrygende opspil - hvor man kunne se forskellen mellem serie 3 og 2 - Men Søren Skjærris, Marcello Cilea Phillip Rost måtte sande at det kun var lige ved og næsten. derudover 3 frispark ude foran feltet som gik forbi.

Purhus var sjældende gæster i Skals feltet i 1. halvleg, og en stærk defensiv med Baheerathan Arumugasamy, Kasper Kurdahl og Kasper Bertelsen assisteret af Kasper Madsen tog nemt broden af Purhus offensiven.

Skals kom foran 1-0 efter et glimrende opspil, hvor Søren Skjærris får spillet Marcello Cilea i dybden som slå bolden ind mod bagerste stolpe hvor en fremadstormende Mikkel Boi uselvisk header på tværs til Simon Hermann som efter 35 minutters spil, efter hans hovedstød blev reddet kunne følge op på reposten og prikke den ind til 1-0

Efter pausen og et bane skift blev der sendt 3 nye folk på banen som skulle ind og prøve kræfter - samtidig blev der ændret lidt på pladserne, om det var kulden der var nået igennem til Skals spillerne må vi lade være usagt, men spillerne kom skidt fra pausen - efter 3 minutter havde Purhus udlignet efter et boldtab på midten en lang bold og så stod den 1-1 selvom Skals stadig var meget på bolden var det mest på egen banehalvdel og det var begrænset hvad Skals spillerne kom til af chancer i 2. halvleg.

Purhus kom på 2-1 efter straffe - hvor opskriften fra udligningsmålet med en lang bold i dybden - dog var Skals forsvaret forberedte og fik afværget i første omgang - men endte med at begå straffe som Jakub Wolciuk var tæt på at have.

3-1 blev det også efter Baheerathan Arumugasamy var tæt på at redde bolden på stregen men endte med at glide bolden i mål.

Næste kamp er på Lørdag, hvor der er forsmag på turneringsderby da Ulbjerg venter. Optakt følger.