Skals tabte sidste test

25. marts 2018 kl. 21:12
Skals tabte generalprøven mod Karup/Kølvrå 07 efter en kamp med meget boldbesiddelse og gode tegn.

Det var sidste test inden turneringen starter på onsdag den 28. Marts mod Foulum og Skals truppen med den trofaste fanskare var kørt til Kølvrå hvor KK07 ventede. Som skrevet i optakten var det også et serie 2 hold, så egentlig en glimrende træningsmodstander inden det for alvor går løs.

Begge hold har haft det svært i årets begyndelse hvis man kigger på DBUs træningsturnering hvor KK07 inden dagens opgør havde skrabet et point til sig. Og Skals som bekendt 0. Så der var lagt op til en bund gyser.

Kampen blev spillet på græs og til trods for den nyligt overstået og måske tilbagekommende vinter taget i betragtning var den en glimrende bane som holdene var mødt op til. Dog bumpet og bulet men det er hvad man kan forvente.

Allerede fra kampens start tegnede der sig et tydeligt billede af kampens forløb. Skals som var meget boldbessidende og KK07 der spillede meget direkte med lange bolde mod deres forreste som skulle udrette mirakler.

Dog et konsekvent Skals forsvar havde styr på de lange bolde. Og KK07 var kun sporadisk farlige. Bl.a midt i 1 halvleg hvor Nicklas Kristensen i målet tabte et indlæg. Men et roligt forsvar kunne nemt afværge efter et par løse bolde.

Skals havde de bedste muligheder i 1. Halvleg. Hvor Marcello Cilea måtte se lidt lob gå over mål. Og Christian Holmgren der helst ville afslutte med venstre måtte se sit skud gå forbi mål.

Begge hold kunne gå til pause med 0-0 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg gik det stærkt. Med mål på næsten samlebånd. Dog lignede kampbilledet i 2. Halvleg meget om 1. Halvleg hvor Skals spillerne var mest på bolden. Men det var dog KK07 spillerne der kunne juble først. Efter de får opsnappet en bold i forsvaret og imens Skals holdet er i ubalance omsætter KK07 muligheden til mål. Stik i mod spil og chancer. Selvom det var lidt en kold klud i ansigtet og måske et wake up Call så hjalp det ikke meget. For endnu gang gik det sløset for sig i defensiven hvor endnu en fejl førte endnu et mål og nu var Skals nede med 2.

Dog fik Skals reduceret kort efter da Christian Holmgren fandt Søren Skjærris som med et fladt indlæg fandt Morten Moth som sikkert kunne sparke bolden i mål ved bagerste stolpe.

Så vejede Skals morgenluft og fik lagt et større pres på KK07 og det blev nu tydeligt at kampen knækkede over. Skals angreb med flere mænd og KK07 sparkede langt efter deres to forreste. Skals havde flere gode muligheder og endnu flere lige ved og næsten Chancer men det var igen KK07 som kunne øge føringen til 3-1 og et par minutter senere til 4-1 efter er frispark.

Kampen sluttede 4-1 og lidt misvisende set i forhold til spil og chancer. Men Skals spillerne måtte endnu engang sande at man vinder ikke kun fodbold kampe ved at spille en god halvleg ej heller have bolden meget hvis man ikke omsætter spillet til mål. Dog var der flere gode aspekter og gode tegn til turneringsstart. Hvor alle nu ved der skal arbejds hårdt ellers kommer sejrene ikke.