Skals tabte sidste kamp mod Ulbjerg

24. juni 2018 kl. 19:42
Skals tabte i sæsonafslutningen mod Ulbjerg der straffede Skals efter mere eller mindre 3 fejl

Det var på mange måder en god Sommerkamp mellem Ulbjerg og Skals lørdag middag - hvor Ulbjerg som bekendt allerede var sikret oprykning inden dagens opgør efter Møldrups nederlag.

Ulbjerg var bedst i 1. Halvleg og Skals havde store problemer i offensiven, hvor bolden aldrig rigtig kom frem til det helt store og midt i halvleg var Skals en mand i undertal efter en 10 minutters udvisning.

Sidst i 1. Halvleg kom Skals bedre med men blev aldrig rigtig farlige - så det var to hold der kunne gå til pause 0-0, hvor Ulbjerg måske godt kunne have scoret men til Skals held var det stadig uafgjort ved pausen.

Efter 2. Halvleg sad Skals bedre på spillet og Ulbjerg gik over og spillede mere direkte med to angribere hvilket gav plads på kanterne hos Skals.

Det var dog Ulbjerg der kom foran efter en lang bold hvor en misforståelse og mangel på afstemning i Skals forsvaret resulterede i at Ulbjerg nemt kunne score til 1-0.

2-0 blev det også efter et boldtab midt på banen endte i en kontra hvor Ulbjerg fik 3 mand med i angrebet mod 1 forsvarsspiller.

Det blev også 3-0 10 minutter før tid efter en midtbane spiller fra Ulbjerg løb ned igennem midten og kunne sætte indersiden på et indslag og nemt kunne sparke bolden ind.

Skals havde også behjertede chancer hvor Christian Holmgren og Kim Sommer havde et par chancer efter dødbolde men symptomatisk for Skals skal der lidt mere til før bolden vil ind.

Skals kan nu gå på sommerferie og forberede sig på Fjends cup og dernæst sæsonen hvor der skal strammes an hvis man vil spille med i toppen næste år.