Skals tabte sidste kamp mod TVS

07. november 2017 kl. 09:34
Skals startede godt, men endte med at tabe mod TVS

Op til lørdagens opgør havde Skals sikret sig overlevelse i rækken, og kunne spille frit mod TVS, som var afhængig af resultatet mellem VFF og SKS. Det kunne ses på kampen, hvor Skals de første 20 minutter, spillede fornemt fodbold, og turde tage chancer på egen banehalvdel for at holde bolden i egne rækker, hvor TVS løb efter Skals spillerne.

Banens beskaffenhed, var god de første 20 minutter, og i takt med den bløde bane blev trådt op ændrede kampen så småt karakter, hvor TVS spillestil passede mere til banen. Skals spillerne begyndte også at tage større chancer og i takt med, at afleveringer mislykkedes og forkerte beslutninger blev taget, kom TVS mere og mere med i kampen.

Skals fik aldrig for alvor truet TVS målet, og meget af boldbesiddelsen var på egen bane halvdel eller midt på banen. Dette medførte at begge hold kunne gå til pause med stillingen 0-0. I pausen tikkede resultatet ind mellem VFF og SKS, hvor VFF havde vundet, og kampen mistede derved fuldstændig sin betydning.

Det kunne da også ses ret hurtigt, da TVS allerede efter 2 minutter kunne omsætte deres mulighed, og reelt set 1 chance, set bort fra et par løse muligheder, som opstod i første halvleg, og dermed kunne TVS bringe sig foran 1-0

Der gik heller ikke lang tid før de kunne bringe sig på 2-0 i en periode, hvor Skals mere eller mindre havde svært ved at sætte sig på kampen, og traf mange forkerte beslutninger og den sikkerhed og kontrol man havde i sidste weekend mod Møldrup var fuldstændig væk.  TVS havde flere chancer for at komme yderliger foran men manglede skarphed gjorde at resultatet stadig var 2-0.

Dog kom TVS foran 3-0 på en omstilling, hvor forsvarslinjen forsøger at trækken en klar offside, men ikke alle er med på denne og dermed kunne TVS mere eller mindre fortjent øge føringen.

Dette var anledningen til et større Skals pres, hvor de nu for alvor kunne spille frit, og det førte til flere gode angreb der dog forblev lige ved og næsten. Dog kunne Anders Jørgensen omsætte et straffespark, begået mod Artem Tchachenko efter en ingeniør aflevering af Mads Holmgren.

I slutminutterne havde Nichlas Jacobsen muligheden for yderligere at reducere, men en fremadstormende målmand forhindrede ham i dette.

Kampen endte 3-1 til TVS som set på chancer må sige at være fortjent, Møldrup klarede også skærene, dog måtte Ulbjerg rykke ud af serie 1 - så forhåbentlig får vi en lokal pulje næste år.

Philip Rost fik debut, Philip som til daglig huserer på klubbens U16 hold, havde fået chancen, og gjorde en god figur, dette er et led, i den proces klubben skal i gang med, hvor de unges over en årrække skal integreres på seniorholdet, med det aspekt, at kunne skabe en klub, med struktur, og muligheder for de unge at komme ind og spille på klubbens bedste hold, og samtidig skabe en stor og homgen senior afdeling. Denne periode bliver spændende og alle involverede ser frem til at være en del af dette tiltag. Derved håber klubben at kunne have et godt fundament for fremtiden.