Skals tabte point i overtiden igen.

17. september 2018 kl. 13:14
Efter en god start hvor der var muligheder til mange mål måtte Skals igen erkende at skarpheden manglede

Inden kampen startede mod Silkeborg lørdag eftermiddag var der lidt uklarhed i kulissen. Vores normale 1. målmand Nicklas Kristensen er fortsat ude med en skade - men den vikarierende målmand Rasmus BP Pedersen som har vogtet målet fortrindeligt var også ude af kampen med en akut operation, så er der i en klub som Skals ikke ret mange andre midler at gøre godt med. Mads Købke som har stået på mål før i karieren var ikke kampdygtig så sportschefen måtte igang med at se hvad der kunne bruges.

Heldigvis har vi Kasper Petersen der til daglig huserer lidt på Serie 5 og har vist også spillet en Oldboys kamp, da har taget med hænder før - Han sagde ja til at trække sig fra en familiefødselsdag for at hjælpe til - hvilket er lige præcis den ånd man ønsker hos spillere omkring klubben.

Kasper Petersen kunne sammen med resten af sit hold se et Skals hold der kom bulderende fra start og tog de tilrejsende Silkeborggensere på sengen og et godt billede på deres omtumlet hed kom til udtryk da dommeren fløjter til pause da Silkeborgs venstre kant syntes det var ufortjent at den stod 1-0 til Skals. En scoring der blev sat ind af Mikkel Boi Pedersen efter 7 minutter til stor jubel og glæde - da spillet indtil da har mindet lidt om det der blev spillet i de sidste 45 minutter mod Foulum.

Efter scoringen kom der stadig flere chancer til Skals, hvor Kim "Bager" Antonsen havde to muligheder tæt under mål og Mikkel Beck et hovedstød tæt under mål der sneg sig over.

Silkeborg var sjældne gæster i Skals FFs felt og en godt spillende defensiv var afstemt og kunne nemt afværge de muligheder der blev lige ved og næsten. Som 1 halvleg skred frem kom Silkeborg mere og mere på bolden men det var primært spil mellem de to felter uden nogen nævneværdige chancer. Derfor kunne Skals gå til pause foran 1-0

Der skulle dog ikke gå mange sekunder af 2. halvleg før at Silkeborg fik en oplagt mulighed for at score, efter et boldtab på midten gik det stærk mod Skals målet og Kasper Petersen kom godt ud af målet og gjorde sig bred - måske den manglede mulighed for at vise sit værd i første halvleg gjorde at Kasper Petersen så sit snit til virkelig at vise hvilke evner han besider på stregen, da Silkeborg spilleren bliver tacklet og dommer Jan Dahl korrekt dømmer straffe. Men Kasper Petersen er ikke uden evner og et spark for 11 meter pletten blev reddet i noget der henledte tankerne på Kasper Schmeichel under VM. - hvilket er også første gang længe at en Skals målmand tager et spark fra 11 meter pletten.

De næste 15 minutter blev et mindre stomløb mod Skals målet, hvor Silkeborggenserne havde flere muligheder for at udligne, men om enten bolden kom i luften eller langs jorden clearede Skals defensiven bolden dog en gang blev et spark sendt på stolpen.

Udligningen kom dog også - midt i 2. halvleg efter et Silkeborg pres kunne en spiller slide sig fri og sparke bolden i mål.

Efter scoringen blev kampen mere jævn igen og der var muligheder i begge ender, hvor Simon Hermann havde behjertet forsøg både i åbent spil og på frispark. Mod slutningen kom Silkeborg med et pres igen, men Skals stod i mod og i overtiden fik Silkeborg et gult kort efter en for sen tackling på Baheerathan Arumugasamy der først havde afværget en oplagt målchance og da han cleare bolden bliver savet ned af en hensynsløs tackling der korrekt giver et gult kort.

Så begyndte man at forestille sig at et mindre pres fra Skals side måske kunne ende med sejren og som minumum uafgjort. Men desværre igen for Skals fristes man til at sige blev et opspil fanget og en hurtig kontra fra Silkeborgs side endte med at i Skals målet og dermed kunne de fejre deres føringsmål endnu en gang i overtiden, hvilket gør at Skals nu har tabt 5 point i overtiden - 1 gang mod Ravnsbjerg og to gange mod topholdene, hvilket havde sendt Skals overstregen med de point.

Men endnu en gang gik det ikke de grønsblusedes vej og igen viste vigtigheden sig ved at score på sine chancer sig fra sin værste side.

Næste kamp er på lørdag mod TVS som er godt kørende for tiden og senest slog Skals 4-1 i Tjele. Så der er helt sikkert revanche til gode.