Skals tabte på Mors

Den hemmelige Skals FF'er
26. februar 2018 kl. 10:10
3. træningskamp blev også tabt og endda med samme cifre som de 2 foregående

Selvom årets første tre træningskampe er tabt med 3-1 giver det endvidere ikke dybe panderynker hos træner Orla Krogh, da resultatet ikke har afspejlet kampens forløb, pånær 1. halvleg mod Ulbjerg. I bund og grund er der spillet 3.5 gode halvlege af 6 mulige. De sidste 2.5 halvlege har indkasseret 6 mål.

Skals kom ellers forrygende fra start i Vils, der satte sig på kampen fra kampens start - Orla Krogh havde ændret lidt i opstillingen og vendt diamanten om på midten, hvilket resulterede i at Kim Sommer i dagens anledning var sendt frem som offensiv midt. Dette gav i første halvleg et fint afkast der sammen med Kasper Madsen og Christian Holmgren satte sig solidt på midtbanen.

Skals spillet flød og der var gode kombinationer op gennembanen, primært i Skals' højreside hvor Mikkel Boi i dagens anledning huserede. Men desværre endte det gode spil sjældent med afslutninger, hvor beslutsomheden på den sidste 1/4 del af banen ikke var god.

I dagens optakt til kampen havde Orla Krogh fortalt angriberne at man ikke kan score med ryggen til mål - den tese valgte Kristoffer Pulapa at udfordre da han efter 25 minutters spil afsluttede Pulapa et super opspil i Skals højresiden hvor kombinationer mellem Mikkel Boi, Kim Sommer og Marcello Cilea, hvor sidst nævnte fik sendt bolden indover - hvor Mikkel Boi var sneget sig ind, der dog kun fik snittet bolden ud af feltet, hvor Pulapa - med ryggen til mål - var ude at samle bolden op og fik afsluttet og fik loppet bolden og målmand og med hjælp fra vinden sejlede bolden i mål - og dermed viste Pulapa at man godt kan scorer med ryggen til mål.

Udover scoringen havde Kim Sommer et nærgående hovedstød efter et hjørnespark men ellers var det ikke de helt store prøver Vestty målmanden var udsat for.

Skals defensiven spillede koncentret og gav sjældent muligheder væk. Vestthy var kun i Skals feltet 2 gange i første halvleg, desværre resulterede det ene besøg et mål pga. ubeslutsomhed og tøven. og begge hold kunne gå til pause med 1-1

Skals lagde hårdt ud i 2. halvleg med en offensiv start, som efter 20 sekunder var lige ved at resulterer i en scoring, hvor Skals vandt 1. 2. og 3. bolden - uheldigvis, nogen vil måske sige symtomatisk vis gik bolden ikke i nettet.

Simon Hermann havde også en god mulighed efter Christian Holmgren nærmest på Messi(sisk) vis var kommet fri og sendte bolden på tværs til Simon Hermann men en fremadstormene Vessthy målmand sørgede for at der stadig stod 1-1-

Derefter fes det offensive Skals pres lidt ud. Selvom Skals stadig var meget på bolden var kampen knækket midt over, og i en periode bød det mest på indianer fodbold.

Det var dog Vestthy der kunne juble først. Efter de kommer lidt nemt igennem på venstre side i en omstilling og sender bolden ind til en mand der reelt set er 3-4 meter offside, og dermed ikke har svært ved at sparke bolden ind bag Rasmus BP som vikarierede i målet.

3-1 blev det også efter et skidt kastet indkast omsat til scoring og kampen ver dermed reelt set afgjort.

Dommeren kunne efter 90 minutter fløjte kampen af som blev spillet i en bidende kulde og til Skals ærgelse ikke gav en sejr som måske havde været fortjent, men når skarpheden mangler i felterne er det svært at vinde fodboldkampe. Der er lidt over en måned til turneringen starter og næste modstander er Gundersted som til daglig også spiller i serie 2. kampen spilles på lørdag i Aars.