Skals tabte på Kirkebækvej

16. oktober 2017 kl. 10:38
Selvom Skals spillede en fin kamp mod VFF var der ikke point med hjem i sportstasken

Der var optimisme, at spore hos Skals holdet, der ikke er gået fra banen med et nederlag siden holdet mødte SKS på udebane for 7 kampe siden. Det er sidenhen blevet til 3 sejre og 3 uafgjorte og troen på sejr eller point mod topholdet fra VFF var bestemt til stede, selvom man havde tabt 4-0 i det omvendte opgør.

Det var da også Skals der kom bedst fra start, hvor Skals ligger et offensivt tryk og tvinger VFF til at spille med lange bolde, hvilket sætter VFF under et mindre pres og efter 3 minutter header Christian Holmgren Skals foran 1-0 på et millimeter præcis indlæg af Anders Jørgensen.

Det var tydeligt i kampens åbning at VFF også var godt forberede på Skals, hvor VFF med lange bolde og mange mænd ville løbe dybt på Skals defensiven, hvilket Skals egentlig stod meget godt i mod.

Desværre var det VFF der førte 3-1 ved halvleg, efter Skals lavede 3 personlige fejl, hvor VFF viste klassen og straffede prompte. Det ene på straffespark som blev taget små 8m fra mål, hvor Niklas Kristensen i målet ikke havde en chance, hvor frustrationerne over en dommer og linjevogter ikke gør sig ulejligheden ved at bruge 20 sekunder på at måle op, da alle kunne se der var noget helt galt.

Skals havde dog muligheden for at reducere ved Nichlas Jacobsen der kommer godt op til et hovedstød efter hjørne, men må se sit forsøg headet forbi.

2. halvleg forløber noget mere jævnbyrdig, hvor VFF for alvor ikke rigtig kommer igennem til noget, dog får VFF sparket et mål ind fra 20 meter, hvor Skals i den anden ende også har et behjertede muligheder.

Selvom resultatet 4-1 lyder ret overbevisende, var Skals ikke på noget tidspunkt løbet over ende, 3 fejl var udslagsgivende for kampen, dog kræver det også skarphed og kynisme at omsætte chancerne til mål.

Skals er stadig ikke sikker på overlevelse endnu, men et godt resultat mod FC Silkeborg på lørdag, kan sikre Skals en sæson i serie 2 og samtidig sende VFF i serie 1.