Skals tabte på Beachtown Arena

image På dette billede har 97% af personerne på spillet en 1. holds kamp i Skals FF
04. oktober 2021 kl. 11:09
Et afbudsramt Skals hold, tog lørdag til Strandby Farsø for at spille om vigtige 3 point

Skals drog lørdag nordpå, for at at møde Strandby Farsø og forsøge at få revance ovenpå det omvendte opgør, hvor Strandby fik alle 3 point efter to mål i overtiden. I forhold til første opgør, stillede Skals med 5 nye spillere, der var hentet op fra serie 5 samtidig med at Lukas Bak Christensen var tilbage efter en kort skadespause.

Skals var mest på bolden uden af producere noget i kampens indledning, hvor Strandby forsøgte at slå bolden i dybden som der skulles løbes på, hvilket også gav pote efter 8 minutters spil, da Strandby er hurtigst over en ripost på en dybdebold, som Frederik Broberg i målet får afværget i første omgang. Det ændrede dog ikke kampbilledet, Strandby forsøgte flere gange og havde også held til at komme igennem flere gange, men Frederik Broberg i målet gjorde sit for at holde Skals inde i kampen.

Som halvlegen skred frem kom Skals længere frem på banen og var tæt på ad flere omgange, en udvikling Skals tog med sig til pause, der skulle udvikles videre fra.

2. Halvleg startede som første halvleg sluttede, Skals på bolden og Strandby Farsø med dybdebolde - Efter 55 minutters spil clearede Anders Slavensky bolden ud til Lukas Bak, der finder Kim Sommer der med en et-to kombination spiller sig ud af det første pres inden Frederik Vejlby modtager bolden på kanten og finder Lucas Bruun ved midterlinjen der spiller bolden tilbage til Kim Sommer, der med en intelligent aflevering mellem forsvar og målmand finder Eldin Celjovic der løber fra Strandby forsvaret og får sparket Skals på 1-1 efter en periode, hvor Skals egentlig er ret godt med.

Desværre holder føringen ikke længe, da en fejlaflevering fanger Skals i ubalance og sender en Strandby spiller alene mod mål der får sparket bolden uden om Frederik Broberg i målet - og så var Strandby foran igen.

Mod kampens slutning forsøger Skals at presse på, men kræfterne begynder at slippe op, og imens Skals satser scoringer Strandby til 3-1 som også bliver kampens resultat. En kamp der aldrig rigtig spillemæssig blev rigtig god, men indstillingen og arbejdsindsatsen kan tages med hjem for de næste 2-3 kampe bliver yderst vigtige, hvis man ikke vil ende i en bundgyser.

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm