Skals tabte mod Rosendal

06. september 2021 kl. 08:14
Skals havde mulighed for at ligge afstand til bunden, men sådan gik det ikke

Skals skulle forsøge at følge op på den gode sejr over Aars med en ny sejr mod Rosendal, træningsugen havde været god, og holdånden havde fået et nyk op ad. Men som et syndrom, der vel sagtens kan kaldes for Skals syndromet, spøgte søndag eftermiddag, hvor Skals var deres egen værste modstander.

En gammel træner fortalte mig engang - Du spiller dårligt 1/3 af kampene i tuneringen, 1/3 spiller du nogenlunde og den sidste 1/3 spiller du virkelig godt - kampen søndag eftermiddag, passer ind under virkelig dårlige kampe.

Skals startede ellers rigtig godt, og efter 5 minutters spil, tilkæmper Lasse Broberg sig et straffespark efter at Skals var kommet rigtig godt fra start. Desværre for redder Rosendals målmand sparket og det tænder lidt op under Rosendal, selvom Skals i de følgende minutter stadig sidder godt på kampen. Hvor Rosendal forsøger at komme væk i omstillinger som Skals egentlig står godt på.

Men Rosendal kommer også til gode chancer som bl.a. Frederik Broberg i målet tager sig godt af. Desværre er Skals ikke kyniske i mange situationer, og et af dem ender med at give mål. Målet gør at Skals vågner lidt op, og får kampen tilbage på egne hænder, hvor Rosendal kæmper med alt de har, og på mange måder gør det svært for Skals at gå spillet til flyde hundrede procent. Skals får dog udlignet efter et hjørnespark, hvor Anders Slavensky stiger flot til vejrs, og får dirigeret hovedstødet flot i mål via en Rosendalspiller.

Resultatet står indtil pause, hvor Skals får en mindre opsang, fordi alle spillere spiller 10-15% procent under niveau. Skals forsøger at holde takterne fra starten af 2. halvleg af, men Rosendal vinder mange dueller og 2. bolde, og Skals virker til at falde lidt ud, da mange ting er ligeved og næsten.

Der er også en del småfrustrationer over kampens dommer, som nok er med til at fjerne en fokus en lille smule, men nok til at man ikke er klar oven på et boldtab, der alle dage ville have givet et frispark, men Rosendal er vågne og får spillet sig flot igennem og ender med at score til 2-1.

Nu er det op ad bakke igen, hvor Skals skal bryde Rosendals hårde defensiv op, det er ved at lykkes to gange, hvor Lasse Broberg, først på frispark der går snert forbi og dernæst efter godt sammenspil med Lucas Bruun Kristensen må se målmanden tage sig forsøg med en flot redning.

Men det var også meget symptomatisk for dagen, hvor ikke ret meget lykkedes, og bedst som Skals gik i stilling til at satse en anelse mere, så kom Rosendal fri igen og omsatte chancen til mål og slutresultatet 3-1

En rigtig øv måde at slutte en god uge, dejlig weekend og skulle starte en mandag på, men der er dog kun en måde at få frustrationerne ud af kroppen, og det kan vi allerede torsdag, hvor turen går til Doense/Vebbestrup, hvor der atter kæmpes om 3 point.