Skals tabte mod Feldborg/Haderup i den sidste puljekamp

31. juli 2019 kl. 14:04
Dog er Skals stadig klar til semifinalen i Fjends Cup

Skals er videre til seminafinalen i Fjends Cup torsdag aften, hvor Ravnsbjeg/Løgstrup venter, Ravnsbjerg/Løgstrup blev toer i deres pulje efter Sparkær der løb med førstepladsen.

Kampen mod Feldborg/Haderup blev tabt 4-2 – en kamp Skals ikke havde andet at spille for, end æren, træningen og at fylde tanken med selvtillid – Det må man så sandelig sige at det sørge Feldborg/Haderup for at æren og tanken af selvtillid blev fjernet.

Feldborg/Haderup havde en kneben chance for at nå semifinalen og den spillede de så for, og det var ganske små marginaler der stod i vejen for at ”Thriller-Tuesday” havde sendt dem i semifinalen, men en Stoholm scoring i de døende minutter ødelagde den drøm.

Skals havde til kampen forsøgt at flytte lidt rundt i startopstillingen, samtidig med at spare en spiller eller to, men allerede efter 15 minutter måtte Henrik Jessen flytte rundt, for det fungerede slet ikke for de grønklædte denne aften.

FHIF havde 3-5 chancer omsatte de 3 af dem inden pausen og førte fortjent 3-0 – selvom Skals var meget på bolden, var det begrænset hvad der blev skabt af muligheder, men et par gode angreb blev sat op – dog uden den nødvendige kynisme.

Efter pausen blev det også 4-0 til FHIF efter et boldtab på midten sendte endnu en omstilling afsted og det blev kvitterede men en scoring.

Skals endte dog med at vinde 2. halvleg med 2-1 – så den samlede stilling efter 90 blev 4-2. Først var det Simon Hermann med et frækt frispark, der fik sendt bolden i nettet og senere var det Kim Sommer der flugtede bolden i nettet efter en aflevering fra Victor Brøker.

På torsdag gælder seminalen mod sidste års vinder og Ravnsbjerg/Løgstrup går efter 3 på stribe og det er nu op til Skals at stoppe den stime. Dette bliver svært. Forhåbentlig er Skals holdet færdige med at give gaver, da de sidste par kampe har givet rigeligt med mål væk.