Skals tabte mod Borup

27. september 2021 kl. 09:22
Skals startede bedst men måtte se Borup løbe med alle 3 point

Fredag aften var der lagt op til opgøret om åen, da Borup gæstede de sydlige naboer, i et opgør, der ville sende vinderen til tops i puljen. Borup har aldrig vundet i Skals i nyere tid og med en nyklippet bane og lidt vand i dagene op til kampen gjorde banen til en UEFA 5* bane. Så der var i sandhed lagt op til pænt fodboldspil - noget som Borup også er begyndt at praktisere under Kristian Kjær.

Skals startede bedst, og havde godt styr Borups opspil, der gerne vil spillede ned bag Skals bagkæde, med dybdeafleveringer, men Skals var anderledes parate end de var mod Øster Hornum og var godt indstillet på Borups gameplan. Skals havde snakket om at spille med tålmodighed, og skabe plads og rum ved at spille den rundt og vende spillet flere gange så de gule kom ud og løbe.

Efter 15 minutters spil forlænger Kim Sommer et indkast videre til Lasse Broberg, der sender Kim Bager i dybden der kommer foran sin oppasser, og spiller bolden flat indover, hvor et krydsløb af William Slavensky og Lasse Broberg er med til at fiksere Borup defensiven - hvor William elegant hopper over og bolden ender hos en fri Lasse Broberg, der ikke svigter. - En opspils model taget direkte ud fra et træningspas - direkte effekturet i kamp.

Som Halvlegen skrider frem kommer Borup mere og mere med og dumme boldtab sender ofte Borup afsted i omstillinger, men Skals defensiven fik afværget og de skud der kom tog Frederik Broberg af sig i målet.

Derfor kunne Skals også til pause 1-0 - I pausen blev der justeret en smule, og aftaler baseret på kampens gang og videreforløb blev indgået.

Efter Pausen begynder Borup af få overtaget, selvom Skals ikke giver meget væk bagtil, foregår det meste af spillet på Skals' del af banen, hvor forsøger at komme afsted i omstillinger, 3 gange er William Slavensky tæt på at komme afsted, men bliver fejlagtigt dømt offside som kampen skrider frem, begynder Borup også at få de små kendelser med sig, hvor Skals ikke får de samme frispark eller offsidekendelser med sig - hvilket ikke skal tage noget fra Borup, der ikke stopper med at jagte udligningen.

Med 5 minutter igen, kommer Borup til et indlæg, som bliver ikke bliver afvist og bolden ender hos en Borupspiller, der sparker bolden flot ind uden chance for Frederik i målet. Borup fortsætter med at jagte, og 2 minutter senere scorer de igen, da et indlæg tæt under mål bliver headet ind, i noget der ligner en offsidesituation, men symptomatisk for kampensfremtoning bliver målet anerkendt og straks henledes tankerne på Strandby IF Farsø kampen, hvor man også smider 3 point kort før tid.

Skals satser til sidst og det giver en friløber til Borup, der sikkert bliver eksekveret til 3-1 også kampens slutresultat. Nu venter der 5 små finale kampe, hvor den første er på lørdag mod Strandby IF Farsø inden Ulbjerg venter ugen efter.

I går kl. 11:05 Skals sejrede mod Stoholm