Skals tabte mod Bjerringbro

03. september 2018 kl. 08:40
Der blev ellers vist gode takter men det rakte ikke i sidste ende

Fredag aften tog Skals FF i mod Bjerringbro i en reel 6 points kamp i kampen om nedrykning. Skals skulle forsøge at rejse sig efter det miserable nederlag mod Alhedens og samtidig rette op på en noget skidt sæsonstart, hvor det indtil videre kun er blevet til 1 point. Derfor havde Orla Krogh også ændret på formationen og byttet rundt på et par pladser.

Allerede fra start af kom Skals godt i gang, forsvarede var godt afstemt på Bjerringsbro direkte spil og bolde i dybden og midtbanen og angrebet fik fordelt og holdt fast i bolden så der var mulighed for at sætte gode angreb op.

Skals var også lige ved og næsten men blev bremset lige før det blev farligt, hvor Baheerathan Arumugasamy havde et godt raid frem i banen fra sin position i fireback kæden. Skals backerne Kim Sommer og Mads Købke var også flittige til at komme med frem og komme til indlæg og afslutninger, men igen manglede den sidste marginal og måske også skarphed.

Bjerringbro kom også til småtterier i den anden ende og kunne også have kommet foran 1-0 men der blev korrekt dømt offside på Bjerringbro angriberen - hvilket betød Skals og Bjerringbro begge kunne gå til pause med 0-0 - Skals havde en god fornemmelse, da det virkede som om at der var mere energi og at man kom til muligheder, hvilket i sidste ende kunne resultere i mål.

Bjerringbro havde ændret i deres formation til 2 halvlegs start, hvilket gjorde midtbanen mere kompakt, men der blev mere plads på kanterne af banen, som Skals ellers var flittige til at bruge. Det var netop i sådan en sekvens at det gik galt for Skals. Et boldtab på midten i et forsøg på at vende spillet satte en Bjerringbro kontra afsted og flere uheldige sekvenser gjorde at Bjerringbro til sidst kunne sende et indlæg i nettet og bringe sig foran lidt ufortjent set med Skals briller på.

Reaktionen var positiv fra Skals og der blev forsat moslet på - men kort efter måtte Skals igen pille bolden ud af målet efter endnu en omstilling, hvor Rasmus BP Pedersen i målet ellers var ved at klare skuddet men Bjerringbro var først på riposten - alle andre dage havde det slået Skals FF ud, men der var en anden energi og mentalitet på Skals stadion den aften, hvor Skals moslede på ufortrødent og blev lidt mere offensive i deres tilgang - dette resulterede også i at Skals fik tilkendt et straffe og spillede en mand i overtal i 10 minutter - uheldigvis blev straffesparket misbrugt, dog kunne Skals du reducere med 20 minutter igen efter et hjørnespark hvor Mads Købke kom højest og kunne dirigere bolden i nettet.

Det satte gang i et større Skals pres, hvor der også kom flere chancer, Kim "Bager" Antonsen kunne af reduceret da han sled sig fri i feltet med en god redning fra Bjerringbro målmanden gjorde at den stadig stod 2-1 - Kasper Kurdahl havde også behjertede beskud og Kim Sommer havde et hovedstød der gik over og et indlæg der ramte overliggeren.

I dommerens overtid var Skals igen tæt på da Nikolaj Skaarups skud blev blokeret og bolden endte hos Kim Sommer på kanten af feltet og i mens hans indlæg var sendt af sted fløjtede dommeren kampen af bedst som bolden var på vej mod 3 frie Skalsspillere - hvilket betød at Bjerringbro kunne synge sejrssang efter en arbejdssejr og Skals igen stod efter en kamp og ikke havde fået point selvom der var mulighed for mere.

I næste uge er der mulighed for at hente 6 point og komme tilbage i kampen i puljen da, man møder TVS tirdag og Foulum fredag - to sejre der vil sende Skals tilbage i live - 2 nederlag, vil du betyde der skal held og mirakler til for at overleve i rækken.