Skals tabte lokalopgøret mod Ulbjerg

12. juni 2017 kl. 08:07
Skals FF leverede en god indsats men det var ikke nok til at tage 3 point med hjem fra Ulbjerg

Lørdagen var i lokalderbyets tegn da Skals gæstede Ulbjerg - en kamp der på papiret ikke betød ret meget, da begge hold havde udspillet deres rolle i denne sæson og derfor var kampen udover at være en kamp om hånerettet kun kosmetisk af betydning.

Begge hold åbnede godt og ville begge hold gerne angribe, men bolden kom som regel ikke længere end til feltet, Skals havde et par gode muligheder som endte med at løbe ud i sandet, fordi der blev taget en forkert beslutning eller man ikke fik afsluttet.

De første 20 minutter forløb uden de store chancer måske med en meget smalt overtag til Skals, hvor Ulbjerg var farligst på omstillinger.

Efter 25 minutters spil var Ulbjerg så på pletten, efter et hjørnespark, var Ulbjerg mest aggressivt i feltet og kunne score til 1-0 - Lidt en spand koldt vand i hovedet på Skals spillerne som måske følte der havde været noget at komme efter - samt optakten til hjørnesparket kunne være undgået med lidt mere koncentration.

Det blev også til 2-0 før pausen da Ulbjerg igen efter lidt koncentrations svigt i Skals defensiven og på en situation hvor der godt kunne være blevet dømt offisde, ovenpå en spiller i strafbar situation har indflydelse på spillet ved at spænde ben for Mikkel Beck. Men symptomatisk for Skals' foråret så var det ikke gået deres vej inden pausen

Efter pausen var Skals mest på bolden og havde også mulighederne for at reducere men ind ville bolden ikke - og bedst som Ulbjerg fik gult kort og måtte en mand i undertal fik Ulbjerg scoret til 3-0 efter lidt nonchelant spil på egen banehalvdel. Skals forsatte ufortrødent og holder Ulbjerg fra Skals feltet i 2. halvleg som reelt kun var på besøg 4-5 gange.

Men 4-0 blev det også til da Ulbjerg 2 minutter før tid fik scoret til slutresultatet 4-0 - måske et lidt misvisende billede på kampen selvom Ulbjerg var bedst i begge felter.

Skals sidste kamp i serie 1 i denne omgang er hjemme på lørdag mod Roslev.