Skals tabte intens kamp mod FHIF

29. april 2021 kl. 08:49
Kampen om at komme væk fra bunden led et knæk da FHIF løb med sejren

Der var på forhånd lagt op til et spændende og intens opgør, da Feldborg/Haderup gæstede Skals stadion. Hvor der blev kæmpet om alle meter, hvor FHIF havde 10% mere vilje og det kunne de høste frugterne af efter 90 minutter.

Det var ikke overraskende at FHIF kom i et Brøndby-Zorniger pres og de første 20 minutter var Skals godt indstillet på det og stod godt i mod, men sidste del af halvlegen begyndte FHIF at komme mere med og ud af næsten ingenting kom 1-0 scoringen, et skud, indlæg eller mislykket aflevering, endte ovre ved det bagerste del af feltet hvor en FHIF med et par træk kunne sparke bolden i kassen, en våd klud i hovedet på Skals holdet.

Skals havde også et par muligheder i 1. halvleg, hvor Bastian Terp havde et hovedstød der gik over mål og William Salvensky måtte se sit skud blive blokeret efter godt forarbejde af Nikolaj Brokholm.

1-0 var stillingen da dommer Jan Dahl fløjtede til pause, og Skals fik mulighed for at komme ud og se i hinanden i øjnene og give håndslag på at der skulle findes de ekstra procenter.

I takt med at FHIF trak sig lidt længere tilbage fik Skals mere spil, men den sidste aflevering manglede kvalitet selvom der var optræk til flere fine ting - Men FHIF'erne stod godt i mod og kom samtidig godt afsted i gode omstillinger som Skals dog fik afværget.

Midt i halvlegen blev et målspark fra FHIF forlænget og med et par snævre træk kunne August Henriksen med venstrebenet fjerne spindelvævet helt oppe i fjerneste målhjørne og vel nok lave karrierens indtil videre flotteste mål.

Til sidst i kampen omsatte Christian Holmgren et straffespark begået mod ham selv, hvilket indledte til et hektisk Skals pres de sidste 5 minutter, og lidt kontroversielt blev en tilbagelægning samlede op af FHIF målmanden tæt under mål, men næsten uden chance for Jan Dahl at se inde i det overbefolkede felt, og da VAR endnu ikke er at finde på serieniveau var der ikke mulighed for at se hændelsen igennem.

Derfor var det også FHIF'erne der kunne juble over de 3 point da kampen blev fløjtet af og har nu lagt afstand ned til Skals, der nu har bunden meget tæt på sig, inden man møder Viborg FF søndag eftermiddag.