Skals tabte igen - denne gang mod TVS

07. september 2018 kl. 11:38
Heller ikke denne gang lykkedes det Skals at få point

En perfekt bane i Løvel, en god temperatur og ingen vind - forholdende var perfekte - spillet på banen var også ganske fint men Kynismen i begge felter var igen afgørende og her var Skals ikke gode nok.

TVS kom foran efter 11 minutter efter en periode hvor kampen ikke helt havde sat sig og spillede bølgede frem og tilbage, og man stod med følelsen om at det sagtens kunne blive en sejr i dagens kamp - men det lys blev slukket da TVS kom til indlæg efter en chance der næsten var død, hvor en TVS angriber kom først på indlægget og kunne se bolden trille ind ved forreste stolpe.

Kort efter blev det til 2-0 da en en løs bold i feltet ikke blev sparket væk efter en dødbold og så var det op ad bakke.

Skals kom frem til flere chancer og muligheder efter fint spil - men igen kynismen manglede og i stedet for at bolden havnede i målet endte den over og ved siden af.

Skals forsøgte at sætte sig på spillet fra 2. halvlegs start, men en fejl aflevering sendte TVS'erne i en kontra som blev omsat til mål.

Målet til 4-0 blev sat ind efter en offside der ikke blev dømt, men TVS omsatte sikkert chancen hvor de kom 2 alene med Rasmus BP Pedersen som var chanceløs.

Næste kamp er mod Foulum på fredag 18:30 i Ørum og et nederlag vil sende Skals med et ben i serie 3.