Skals tabte igen

15. maj 2018 kl. 08:04
Der var lagt op til revance mod Foulum, der også fik kamp til stregen

Det var et hævntørstigt og et Skals hold på jagt efter at vende den negative stime på 1 nederlag og 1 uafgjort i de foregående 2 kampe, hvis håbet om at spille med i toppen skulle holdes intakt - samtidig var det sæsonpremierebødlerne fra Foulum så der var lagt op til en kamp, hvor begge mandskaber skulle bruge en sejr.

Skals startede indledningsvis mest på bolden, hvor Foulum, ganske som forventet prøvede at ramme Skals på omstillingerne, det var ikke meget Skals fik tilspillet af chancer da man ofte blev stoppet på den sidste 1/3 af banen.

Defensiven hos Skals så igen solid ud, hvor i dagens anledning var rykket lidt rundt, pga. skader og andre tvilsomheder, der gjorde at Christian Holmgren var nede og give en hånd i centerforsvaret.

Det var derfor også to hold der kunne gå til pause med remis, hvor dog Foulum havde været farligst

Der blev fokuseret i pausen fra Skals side at være bedre til at holde på bolden, og sætte hinanden bedre op, hvilket tildels lykkedes bedre efter pausen, dog var det Foulum der kunne juble først efter første trejdedel af halvlegen, da et indlæg fik lov at passere hele vejen mod bagerste stolpe, hvor en Foulum spiller kunne komme på bolden og heade bolden i nettet - til store glæde for udeholdet og samtidig begyndte de små frustrationer at komme frem hos hjemmeholdet, som egentlig var ved at få overtaget.

Foulum var ved at komme foran 2-0 på næsten samme variant et par minutter senere, denne gang missede Foulum på nært hold. Dette vækkede Skals holdet, som endegyldigt fik overtaget og kunne præge spillet lidt mere, dog var det stadig uden at kunne tilspille sig de helt store chancer

Dog fik Skals udlignet, efter en dødbold, hvor en Foulum spiller hang efter Christian Holmgrens trøje og forhindrede ham i at komme op til bolden, selvom der var store brokkerier fra Foulums side, skulle de dog samtidig være glade for at der ikke også blev givet en advarsel i samme stund - selvsamme Christian Holmgren omsatte selv straffesparket og dermed var kampen lige igen.

Det lignede længe en uafgjort da begge hold stod godt i mod, men paradoksalt nok var det deres angriber som man ikke havde set noget til i hele kampen som 3 minutter før tid på et dommedagshug sparkede bolden op i hjørnet uden chance for Nicklas Kristensen i målet og dermed kunne Foulum lidt ufortjent bringe sig foran 2-1 hvilket også blev resultatet.

Nu er Skals uden sejr i de sidste 3 kampe og derfor er det et Skals hold der skal ud og jagte 3 point på torsdag mod Spentrup